kupon noya göre reklam çıkar yada çıkmaz demek yanlış, benimkiler çıkmaz denilen numaralarla başlıyordu birinden fazla reklam gösteriminden içeri bile girdik. Kupon geçerli ise geçerlidir. değilse değildir. Numara ayrımı yoktur.
nFnK' Alıntı:Öncelikle saol rep vermeyi bilsem verirdim.
Peki bu kuponlar ortalama kac dk , saat yada gun sonra bitiyor bu işlemleri yaptıkdan sonra? Ayrıca Ödeme miktarı: TRY buraları doldurmuyormuyuz?
reklamlar 5 dakika cikiyor yada 5 dakika cikmiyor diye bir olay Yok reklamin cikiyorsa surekli cikar diger ayni kelimeden 100 kisi dahi reklam vermis olsa en cok kelime ucretini veren ilk sayfada ilk siralarda GozukurnFnK' Alıntı:Ozaman bi rep verelim.
hala bu sorumun cevabını merak ediyorum :
Peki bu kuponlar ortalama kac dk , saat yada gun sonra bitiyor.
+ 1 gun icinde reklamlar belli periyonlarda yani zaman dilimlerindemi çıkıyor 5 dk cıkıyor 5 dk cıkmıyor sonra tekrar cikiyor gibi misal?
reklam verirken TBM belirliyoruz donusumlu yayinlanmis olsa 5 centlik bir reklam icin neden kalkip 30 cent TBM verelim ?? sonucta 5 cent vereninkinde 30 cent vereninkide donusumlu yayinlancaksa TBM mantigi sacma olurfavorites' Alıntı:baylar bakın şu olayı unutmayınız :
"reklamlarım google ana sayfasında sürekli çıkmıyor " diyenler için :
reklamlar dönüşümlü yayınlanıyor. yani atıyorum anahtar kelimeniz " sevgi " ise, her sevgi yazdığınızda ana sayfada çıkacak diye bir kaide yok..sizin gibi on binlerce site o anahtar kelime ile alakalı reklam veriyor. dönüşümlü yayınlıyor google reklamları
ve ikinci detay :
örnekte verdiğimiz anahtar kelime " sevgi "..sevgi ile alakalı sitelerde ( adsense kullanan ) yayınlıyor reklamlarınızı..
örneğin ben çok kez yukleyelim.com da ( kendi sitemiz ) bizim yukleyelim.com reklamını gördüm atıyorum " download " kelimesini vermiştim, bizim sitede download ile ilgili olduğu için kendi sitemizde bile yayınladı google.
yani bu detaylara pek yormayın kafanızı
Troy bu tezinde yanlis bana goretroy' Alıntı:reklamlarınızın 5 dakika çıkıp çıkmaması tamamen bütçenizle ilgili, öncelik bütçe ile ilgili.
bütçe 30 ytl ise bu 30 ytlyi bir günde bitirecek sıklıkta yayınlanıyor reklamlar, bütçeniz nekadar fazla ise okadar sıklıla gösterilir.
siirvehikaye' Alıntı:ya bneim rekalmda ödeme yapmadınız diyor...nasıl düzelteceğim bu sorunu...