İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Adwords Anlatimi Burada:)

troy

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
kupon noya göre reklam çıkar yada çıkmaz demek yanlış, benimkiler çıkmaz denilen numaralarla başlıyordu birinden fazla reklam gösteriminden içeri bile girdik. Kupon geçerli ise geçerlidir. değilse değildir. Numara ayrımı yoktur.

favorites

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
bir dip not daha : ( sadece tecrübelere dayanarak yazıyorum. kesin ve net bilgi değildir )

Eğer Tüm ülkeler ve Bölgeleri seçip reklamı eklerseniz, kısa bir süre sonra reklam kayboluyor..ama eğer Türkiyeyi seçip eklerseniz , bütçe bitene kadar geçerli oluyor

( denedim ama emin değilim )

N

nFnK

Misafir
Öncelikle saol rep vermeyi bilsem verirdim.
Peki bu kuponlar ortalama kac dk , saat yada gun sonra bitiyor bu işlemleri yaptıkdan sonra? Ayrıca Ödeme miktarı: TRY buraları doldurmuyormuyuz?

keyfinebak.com

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
nFnK' Alıntı:
Öncelikle saol rep vermeyi bilsem verirdim.
Peki bu kuponlar ortalama kac dk , saat yada gun sonra bitiyor bu işlemleri yaptıkdan sonra? Ayrıca Ödeme miktarı: TRY buraları doldurmuyormuyuz?

rep vermek için sağ köşedeki terazi işaretini kullanabilirsin...!

birde bu kuponların bitiş tarihi 25 haziran mı 30 haziran mı ?

N

nFnK

Misafir
Ozaman bi rep verelim.
hala bu sorumun cevabını merak ediyorum :
Peki bu kuponlar ortalama kac dk , saat yada gun sonra bitiyor.
+ 1 gun icinde reklamlar belli periyonlarda yani zaman dilimlerindemi çıkıyor 5 dk cıkıyor 5 dk cıkmıyor sonra tekrar cikiyor gibi misal?

ZApToR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
favorites benim reklamlar dün 00:00 - 07:00 arası süre periyotlarında düzenli olarak reklam panelinde yerini alıyordu & sağlam hit getiriyordu ama sabahtan beri sonuçlarda görüntülenemiyorum neden oabilir?

favorites

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
baylar bakın şu olayı unutmayınız :

"reklamlarım google ana sayfasında sürekli çıkmıyor " diyenler için :

reklamlar dönüşümlü yayınlanıyor. yani atıyorum anahtar kelimeniz " sevgi " ise, her sevgi yazdığınızda ana sayfada çıkacak diye bir kaide yok..sizin gibi on binlerce site o anahtar kelime ile alakalı reklam veriyor. dönüşümlü yayınlıyor google reklamları
ve ikinci detay :

örnekte verdiğimiz anahtar kelime " sevgi "..sevgi ile alakalı sitelerde ( adsense kullanan ) yayınlıyor reklamlarınızı..

örneğin ben çok kez yukleyelim.com da ( kendi sitemiz ) bizim yukleyelim.com reklamını gördüm:D atıyorum " download " kelimesini vermiştim, bizim sitede download ile ilgili olduğu için kendi sitemizde bile yayınladı google.

yani bu detaylara pek yormayın kafanızı

S

sohbetorg

Misafir
Benim Aldigim Kuponlar 2 ilen basliyor onlar gercekten de calismiyor yani calisiyor da gec calisiyor hemen cıkmıyor reklamlar %70 Den sonra iceride kalan 20-30-40 $ Para kalıyor reklam duruyor aceba bu kuponları nasıl değerlendirecez onu anlamadım. ayrıca Favorites Adowors için Standart kısmını secip Devam edin demisti ben onu onceden yapıyordum ama banka Transferi cıkmıyordu bu yuzden once Baslangıc surumu kayıt islemleri tamamladiktan sonra Standart Sürümünde Devam ediyorum.

favorites

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
bilemiyorum. tekrar ediyorum ben adwords uzmanı değilim:) sadece tecrübelerimi paylaştım. sizlerde paylaşırsanız hataları bulup üzerinde konuşabiliriz

culpable

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
nFnK' Alıntı:
Ozaman bi rep verelim.
hala bu sorumun cevabını merak ediyorum :
Peki bu kuponlar ortalama kac dk , saat yada gun sonra bitiyor.
+ 1 gun icinde reklamlar belli periyonlarda yani zaman dilimlerindemi çıkıyor 5 dk cıkıyor 5 dk cıkmıyor sonra tekrar cikiyor gibi misal?
reklamlar 5 dakika cikiyor yada 5 dakika cikmiyor diye bir olay Yok reklamin cikiyorsa surekli cikar diger ayni kelimeden 100 kisi dahi reklam vermis olsa en cok kelime ucretini veren ilk sayfada ilk siralarda Gozukur
sadece reklamin belli aralikta cikip geri kaybolmasi hesabi yeni aktif ettiginde yaklasik 5 dakika 1inci siraya 5inci sirada cikar refresh yaparsin kaybolur ama 5-10 dakika gectikten sonra reklamin yerine oturur
Normalde hesabi aksam vaktinde acti iseniz ve ilk siradasiniz mesela saat 8 de bu siralama degisebilir cunku sabah gun donumun de onceki gunku ornek gunluk limitini dolduranlar yeni gune basliyor ( bu kisiler genelde yuksek tik ucreti veriyor o yuzden 1-2 saatlik bir siralama degismesi olur geri siraniza donersiniz )
hesab atim fakat reklamim cikmiyor diyen arkadaslara kuponlar ile alakasi olmayan birsey troyun dedigi gibi kupon ya calisir ya calismaz reklamin cikip cikmamasi ile alakasi burda mesela hepimiz yapiyoruz 3-4 hesab aciyoruz bu esnada bu acilan hesaplar desifre oluyor isterseniz 5YTL click ucreti verin genede gosterilmez bunu nasil anlarsiniz hesabinizda araclar secenegine gelin verdiginiz keywordu yazin google ulke secin secion dilinizi secin ok a tiklayin karsiniza cikar sayet reklamlariniz yayinlaniyorsa der reklaminiz yayinlaniyor fakat ilk sayfada gosterilek ucret girmemissiniz tarzinda
sayet bu kelime reklamlarinizi tetiklemiyor diye yazi geliyorsa o hesabi tamamen unutun( Tabi yazdiginiz kelime hesabinizda aktif olucak karsisinda bu kelimeyi aktif etmek icin su kadar limit verin gibi yazi olmuycak) bu sekilde bir olayla karsilasirsaniz ister cookies silin ister proxy kullanin yeni acacaginiz hicbir hesap Calismiyor yani hesap aktif ama reklamlariniz gosterilmiyor dedim gibi araclar bolumunden kelimeye bakarsaniz surekli bu kelime reklamlarinizi tetiklemiyor diye mesaj gorursunuz Hatta boyle durumda sayet o kelimenin normal degeri ornek verecek olurak oyun kelimesini aktif etmek icin en az 83cent gerekiyorsa siz sayet hesabiniz desifre oldu ise o kelimeye 0.000001 cent verseniz d ahi kelime aktif gibi gorunuz ama reklamlarinizi tetiklemez reklamlariniz cikmaz

culpable

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
favorites' Alıntı:
baylar bakın şu olayı unutmayınız :

"reklamlarım google ana sayfasında sürekli çıkmıyor " diyenler için :

reklamlar dönüşümlü yayınlanıyor. yani atıyorum anahtar kelimeniz " sevgi " ise, her sevgi yazdığınızda ana sayfada çıkacak diye bir kaide yok..sizin gibi on binlerce site o anahtar kelime ile alakalı reklam veriyor. dönüşümlü yayınlıyor google reklamları
ve ikinci detay :

örnekte verdiğimiz anahtar kelime " sevgi "..sevgi ile alakalı sitelerde ( adsense kullanan ) yayınlıyor reklamlarınızı..

örneğin ben çok kez yukleyelim.com da ( kendi sitemiz ) bizim yukleyelim.com reklamını gördüm:D atıyorum " download " kelimesini vermiştim, bizim sitede download ile ilgili olduğu için kendi sitemizde bile yayınladı google.

yani bu detaylara pek yormayın kafanızı
reklam verirken TBM belirliyoruz donusumlu yayinlanmis olsa 5 centlik bir reklam icin neden kalkip 30 cent TBM verelim ?? sonucta 5 cent vereninkinde 30 cent vereninkide donusumlu yayinlancaksa TBM mantigi sacma olur
isterse 1000 kisi reklam versin ister 10bin kisi reklam versin o kelimenin yayinlanmasi icin verilmesi gereken alt TBM google tarafindan belirlidir ornek cicek kelimesi aktif olmasi icin 0.02 cent yeterli googleda Ama reklam cikis siralamasini en fazla TBM verenden en az verene dogru gidiyor
mesela sen 0.30TBM verdin ise senden baskada kimse yoksa yuksek ucreti veren senin reklamin surekli ilk sayfa ve 1 sirada yayinlanir fakat sen 0.10cent verdin ise diger 4-5 kiside 0.10cent verdi ise ozaman reklam siralamasi donusumlu yayinlanir

troy

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
reklamlarınızın 5 dakika çıkıp çıkmaması tamamen bütçenizle ilgili, öncelik bütçe ile ilgili.

bütçe 30 ytl ise bu 30 ytlyi bir günde bitirecek sıklıkta yayınlanıyor reklamlar, bütçeniz nekadar fazla ise okadar sıklıla gösterilir.

culpable

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
troy' Alıntı:
reklamlarınızın 5 dakika çıkıp çıkmaması tamamen bütçenizle ilgili, öncelik bütçe ile ilgili.

bütçe 30 ytl ise bu 30 ytlyi bir günde bitirecek sıklıkta yayınlanıyor reklamlar, bütçeniz nekadar fazla ise okadar sıklıla gösterilir.
Troy bu tezinde yanlis bana gore
benim gunluk limitim butun kuponlarda 85 euro olarak ayarli kelime basi verdigim 30cent ve ozelikle saat 11-13 arasi 1 tane kupon 1 saat icinde bitiyor + reklamlarin surekli 1inci sayfada ve en ustte 1000 sefer refresh yapsamda reklamim kaybolmuyor sadece belki 1-2 sefer 2inci 3uncu siraya dusuruyor

siirvehikaye

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ya bneim rekalmda ödeme yapmadınız diyor...nasıl düzelteceğim bu sorunu...

Duman

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Gunluk butceyi ortalama ne kadar olarak ayarlıyoruz ?
varsayalım gunluk butce 230 ayarladım tıklama başına ortalama 0,20 gunluk butce yanı 230 ytl bi gunde bitermi?

GoTcHA

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar favorites'in verdiği adresten hesap açınca +50 $ daha bonus gelmesi gerekmiyomuydu ben mi yanlış biliyorum?? gerçi ben ebayden 30 sterlin yazan kuponlardan aldım ve 3 le başlıyo, bu kuponlarda da +50 bonus olayı oluyomu? teşekkürler cevaplar için...

troy

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
oluyor beklersen, 1 saat kadar sonra 100 dolarlık oluyor hesap.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.