İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

adwords bilgi hiç duymadınız

KursatBey

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Öyle bir şey söyledin madem sana birşey söyleyeyim dostum..

Sen legal sitenin reklamını bas 1 saatte çıkar. Ben fake kontör sitesi reklamı basayım 30 dakika tut çıkmazsa gel yüzüme tükür aha bu kadar ukalâlık ederek bir yere varamazsın denemesi bedava ise niye parayla satıyorsun??

Ukalalık etme hiçbir zaman bilgi satılmaz!! Ekleyenlerde harbi safmış ne öğretti size "TEMSİLİ PARA " karşılığında proxy kullanıp yabancı ip ile girip yabancı adres temin edip onaylattırmayımı bırakın bu işleri bırakın;).

KursatBey

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Taraftara hakaret ettim diye;) Burası adwords değil iyinet burası iyinetten 6 saatlik uzaklaştırma aldım fazla değil.

Dikkat et yorum yaparken karşındaki kişiye yiyip kaldırabileceğin lokma değilim;)

Madem 2 3 arkadaşa öğrettin gelsin yazsınlar bakalım.

papirus

0
Yasakli Uye
Reaction score
1
yazarlar yazarlar merak etme.burda bi üstünlük mücadelesi içinde değilim çok şükür.belki iyi nette yeniyim ama senden eskiyim kürşatbey.;)

cagriwebim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Papirus bu işi bizde yaptık, görüyorum ki iyi sallıyorsun. 10 TL ye ben o bildiklerin (!) i hayatta satmam. 5 kişiden 50 TL totalde kazanacağıma günlük 1000 TL yi adwords sistemden kazanırım. Buradakileri enayi yerine koyma. Ukalaca tavırlar yerine ve bu işten toplamda 50 TL kazanmak ve ağız oynatmak yerine neyse bildiğin paylaş. Kendini rezilde etme artık istersen. Haydi uğurlar olaa....

papirus

0
Yasakli Uye
Reaction score
1
Papirus bu işi bizde yaptık, görüyorum ki iyi sallıyorsun. 10 TL ye ben o bildiklerin (!) i hayatta satmam. 5 kişiden 50 TL totalde kazanacağıma günlük 1000 TL yi adwords sistemden kazanırım. Buradakileri enayi yerine koyma. Ukalaca tavırlar yerine ve bu işten toplamda 50 TL kazanmak ve ağız oynatmak yerine neyse bildiğin paylaş. Kendini rezilde etme artık istersen. Haydi uğurlar olaa....

üzülüyorum sadece.bu yorumları okudukça.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.