İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

AdWords Express nedir?

seslidostlukcom

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
AdWords Express nedir?
Google AdWords Express, online reklamlarınızı günlük yönetim işlemlerine veya görevlere gerek kalmadan otomatik olarak yöneten bir reklamcılık ürünüdür.
Potansiyel müşterileriniz, sunduğunuz ürün ve hizmetler için zaten Google'da arama yapıyor. AdWords Express, bu müşterilerin Google veya Google Haritalar'daki reklamlar üzerinden işletmenizi bulmalarına yardımcı olur.

AdWords Express'in işleyiş şekli
İşletmenizi yönetmek zaten bütün zamanınızı alıyor olmalı. Ancak internette işletmenizin reklamlarını yayınlamak öyle olmak zorunda değil. AdWords Express, işletmenizin reklamını yapmayı son derece kolaylaştıracak şekilde tasarlanmıştır.

AdWords Express'i kullanmaya başlamak sadece birkaç dakikanızı alır: İşletmeniz için bir reklam yazar, bir bütçe belirler ve sunduğunuz ürün veya hizmeti seçersiniz. Biz de size alakalı arama ifadelerinden oluşan bir liste sunarız. AdWords Express, ilk kurulumdan sonra reklamlarınızı otomatik olarak yönetir.

Müşteriler, Google'da arama ifadelerinizle alakalı ürün veya hizmetleri aradıklarında, reklamınız arama sonuçlarının üstünde veya altında gösterilmeye uygun olur. Google Haritalar'da ise reklamınız doğrudan haritada veya arama sonuçlarının altında gösterilebilir. Reklamınıza işletmenizin adresini ve telefon numarasını da ekleyebilirsiniz. Sadece bir müşteri reklamınızı tıkladığında ücret ödersiniz ve AdWords Express hesabınızı ziyaret ederek bir reklamı istediğiniz zaman düzenleyebilir veya iptal edebilirsiniz.

AdWords Express ile reklam yayınlamanın avantajları:
Hızlı ve kolay bir şekilde online reklam oluşturabilirsiniz.
Yalnızca kullanıcılar reklamınızı tıkladığında ödeme yaparsınız.
Web sitenize veya Google+ sayfanıza daha fazla müşteri çekersiniz.
Sürekli yapılması gereken yönetim işlemi çok azdır. AdWords Express, reklamlarınızı sizin yerinize yayınlar.
Müşterilere masaüstü bilgisayarlar ve mobil cihazlardan (ör. akıllı telefonlar ve tabletler) ulaşabilirsiniz.
Reklamlarınızın ne kadar etkili olduklarını kontrol panelinizde inceleyebilirsiniz.
AdWords Express'i denemeye hazır mısınız? Kaydolmak için aşağıdaki düğmeyi tıklayın ve adım adım açıklamalı bu kılavuzdaki talimatları uygulayın.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.