İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Adwords hesabım aktif edemiyorum

kuwz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
adwords hesabım aktif degil arkadslar kredi kartı girmem mumkun degil 2 gun once iptal ettim ..
elimde kupon var yeni aldıgım burdaki bir arkadastan onu kullanıcam ama hesap aktif olması gerekiyor ne sekilde aktif edebilirm para gonderemeden kupondan para cekmesini sağlıyabilirmiyim

sepulchral

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
adwords hesabım aktif degil arkadslar kredi kartı girmem mumkun degil 2 gun once iptal ettim ..
elimde kupon var yeni aldıgım burdaki bir arkadastan onu kullanıcam ama hesap aktif olması gerekiyor ne sekilde aktif edebilirm para gonderemeden kupondan para cekmesini sağlıyabilirmiyim

Hesabınızı aktif etmeniz için 14 YTL google hesaplarına EFT/Havale geçmelisiniz.

kuwz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
teşekkürler fakat benim odeme yontemlerimde banka h./eft cıkmadı.sadece kredi kartı ile odeme var

firar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
türkiyeden açılan hesaplar havale ile aktif edilemez.. kredi kartınızı vericeksiniz.. mecburen..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.