İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Adwords İle İlgili Birkaç Soru

wade06

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Merhaba arkadaşlar . Elimde bir adet 150 TL'Lik kupon var bunu kullanmak istiyorum ama tam olarak neler yapmasını gerektiğini bilmiyorum aklımdada birkaç soru var eğer bunlara cevap verirseniz gerçekten memnun kalcam ..
1-Bendeki 100 TL'Lik kuponun üstünde 01.08.2012 Tarihinde kuponunuzun fırsatı 100 TL'Ye düşecek yazmıslar . Simdi ben bu kuponu yarın aktifleştirirsem tamamen 150 TL'Lik tıklamayımı kullancam yoksa ağustosun birinde otomatikmen bakiyem 100 TL'ye mi düşecek ?
2-Tık başı maliyeti ben belirleyebilcem dimi ?
3-Tıklanması için kaç adet hedef kelime belirleyebilirim ?
4-Yeni açılmış bir sitede adwords kullanmanın bir zararı var mıdır?
5-Diyelim ben parasını verdim aktifleştirdim hesabı ve kuponu girdim bakiyem eklendi . O bakiye bittikten sonrada yeniden o kuponlardan kullanabilecek miyim aynı hesapta ?
Ek olarak kelimem tam olarak ''Su kaçağı tespiti'' , ''Su kaçağı tespiti ankara'' , ''Kırmadan Su Kaçağı Tespiti'' tarzında kelimeler olacak Tık başı maliyet bana ne kadar patlar ?

Zampik

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
1) Kuponu aktiflestirirseniz bir sIkIntI olmaz. Aktiflestirmesseniz aktiflestigi tarihte firsat nereye dusmesi gerekiyorsa oradan baslar.

2) Evet

3) IStediginiz kadar

4) Yoktur - Reklamini yapacaginiz sayfanin reklama baslamadan once indexlenmesi iyi olur yanliz. Bu sekilde kalite puani daha yuksek olur yaratacaginiz kampanyalarin.

5) Pek cok farkli kupon var. Arka arkaya ayni hesapta izin verilen bir kupon cinsi cok nadiren verilir. Kelimelerinizin maliyeti de sizin yazdiginiz reklamin keywordlerle alakasi, o anda bu terimlere reklam veren kisi sayisi, sitenizin reklamla alakasi gibi konulara bagli olarak cok degisiklik gosterebilir.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.