- Reaction score
- 0
Google Adwords "Kalifiye Kişi" logosunu kullanma hakkına sahibim ve sınavı geçtim. Adwords ilk olarak yaygınlaştığı zamandan beri kullanmaktayım ve tecrübe sahibiyim. Gerek kişisel, gerek firma olan müşterilere hizmet verebilirim. İstedikleri takdirde Fatura kesebilirim.
Reklamlarınız istediğiniz kelimede, istediğiniz sırada, istediğiniz bölgelerde (ülke,şehir), istediğiniz saatlerde ve buna benzer diğer isteklerinize göre ayarlanır ve istediğiniz şekilde raporlanarak size ulaştırılır.
Sitenizin içeriği çok önemlidir, İllegal tüm sitelerin ve Kontör üzerinden para kazanılan (ringofon v.s.) firmaların reklamlarını kesinlikle kabul etmiyorum. Siteleriniz müşteriyi aldatmak yönünde olmamalıdır.
Reklam yayınlatmak isteyen firma/şahıs lar ödeme yapmadan önce deneme reklamı isteyebilir. Uzun süre çalışmak isteyen kişilerle sözleşme imzalayabilirim ve fiyatlarda özel indirim yapabilirim.
Siteniz Google Adwords kurallarını aşmadığı müddetce oluşabilecek reklam çıkmaması gibi durumlarda sorumluluk bana aittir, aksi halde sorumluluk kabul etmiyorum.
Fiyatlandırma:
Aylık
50-500 TL arası : %20
501-1000 TL arası : %18
1001-3000 TL arası : %15
3000 TL ve üzeri : %13