Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5 cent üzerinden hesaplarsak: $2500
10 cent: $5000
bu iki fiyat arasında olur masrafın. ama rağbet edilmeyen kelimeler seçersen tık başı 1 cent bile verebilmen mümkün.
ama hitim en kısa sürede gelsin dersen sıralamada üste çıkmak için hem çok aranan kelimeleri seçmelisin hemde tık ücretini arttırmalısın.
daha önce 2-3 kez adwords kullandım gerçi
ama bu sefer ciddi bir yatırım ile girmek istiyoruz.o yüzden fikir almak istedik.
örnek veriyorum : program - download - ucretsiz programlar - program arsivi - yukle - indir
gibi kelimeleri kullanmak istersek ve 1 haftada ( veya 15 günde ) 50.000 hit istersek..bunun maliyetini öğrenmek istedim sadece
parantez açıyorum :
daha önce mesela : tıklama başına 80 bin yazmıştık. 1000 hit için yanlış söylemeyeyim 100 milyon gibi bir ödeme yapmıştık. veya 120 civarıydı tam anımsamıyorum ( internet hizmetleri sitesiydi )
eğer kelimelerin belliyse eğer, adwords hesabına girerek o kelimelerdeki rekabet derecesine göre hesaplayabilirsin. zaten sistem sana söylüyor reklamının çıkması için ne kadar vermen gerektiğini yanlış hatırlamıyorsam.
o kadar bütçe çıkarması gayet normal
çünkü kullanmak istediğin kelimelerin gördüğün gibi min. maliyetleri bile yüksek
söz konusu olan 50.000 hit oluncada bu keywordlerle hesap kabarık oluyor
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5