İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Adwords Voucher

GReYDeR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
zaten almışlar bizden önce kodu geri, biz geç kalmışız :p

ben bulamadım yaw alan arkadaşa hayırlı olsun. ama buraya yazsa hoş olurdu

bende öğreneyim bari
adwords hesabı açtım yeni

hesaba kk ile paramı yatırmam gerekli aktif olması için
ve kodu geri alabilmem için

YTL üzerinde para gönderip sterlin kuponu eklenebiliyormu

sterlin kuponu bulduk diyelim direk içinde kestirip başlayabiliyormuyuz.

osahin kuponu alamasamda + rep

bunları cevaplayanada + rep verecem. (bu karşılığı olamaz belki ama. bana çok yardımcı olmuş olacaksınız)

osahin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
ben bulamadım yaw alan arkadaşa hayırlı olsun. ama buraya yazsa hoş olurdu

bende öğreneyim bari
adwords hesabı açtım yeni

hesaba kk ile paramı yatırmam gerekli aktif olması için
ve kodu geri alabilmem için

YTL üzerinde para gönderip sterlin kuponu eklenebiliyormu

sterlin kuponu bulduk diyelim direk içinde kestirip başlayabiliyormuyuz.

osahin kuponu alamasamda + rep

bunları cevaplayanada + rep verecem. (bu karşılığı olamaz belki ama. bana çok yardımcı olmuş olacaksınız)

Aktif olması için kk ile ödeme yapma zorunluluğun yok, havalede yapabilirsin, ytl üzerinden para gönderip sterlin yada başka para birimine ait kupon kullanabilirisn bu o anki kur üzerinden hesaplanıp hesabına işlenir sterlin yada başka kupon için içine aktardığın hesabın sadece 1 kupon kullanma hakkı olduğunu unutma...
Kodu girmen için hesabına girip https://adwords.google.com/select/EditBillingPreferences şu adrese giriyorsun en altta kodu geri al yazar kupon kodunu oraya yazıyorsun başka birşey yok... Ayrıca öyle kuponu alanlar genelde yazmaz biliyorum :p ilk mesajda yazdığım gibi bunları alıp forumlarda satarlar :p sonrada hiç haberleri yokmuş gibi davranmaya devam :p

GReYDeR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
teşekkürler bilgiler için
sana + rep veremiyorum ama senden sonra başkalarına vermemişim daha :D öyle dedi vbulletin
borcum olsun

osahin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
80 ytl için korkma :p sanki para veripde alıyorsun hehe dene gitsin bişey olmaz ayrıca anladığım kadarıyla son verdiğim linklerden birisi artı 50 euro ekletiyor hesaba haberiniz olsun :p
birde şu işten yararlananlar msn bilmem ne yerine şuraya yazsalar çok makbule geçecek

BabaPanter

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
80 ytl için korkma :p sanki para veripde alıyorsun hehe dene gitsin bişey olmaz ayrıca anladığım kadarıyla son verdiğim linklerden birisi artı 50 euro ekletiyor hesaba haberiniz olsun :p
birde şu işten yararlananlar msn bilmem ne yerine şuraya yazsalar çok makbule geçecek
Önceden başka kod denedim şimdi hesabıma para yatıramıyorum. Süt ve yoğurt misali.

osahin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
Yeni hesap açıp eft ile para gönderebilirsin, gerçi forumda kupon aktif etme yöntemi hakkında bilgisi olanlar var ama yazarlarmı bilmem :p satmak varken :p

BrokenPromises

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar kuponu hiçbir ücret ödemeden açmak için Adwords hesaplarını "Adwords Professional" niteligine sahip bir hesap aracılıgı ile açmanız gerekiyor.

https://adwords.google.com/select/ProfessionalEnroll Burdan adwords professional için üye olabilirsiniz(bilgileri rasgele doldurabilirsiniz). Herhangi bir kullanılmış yada kullanılmakta olan adwords hesabınızı adwords professional'a üye olmak için kulanabilirsiniz(ek bir ücret vs gerekmiyor). Daha sonra Professional hesabınızın içerisindeki "Heap Yarat/Oluştur" gibi bir link olması gerek. O link aracılıgı ile bir adwords hesabı oluşturun. Oluşturdugunuz hesapta artık banka havalesi seçenegini seçerek ve kupon girerek aktif edebilirsiniz:)

İşin önemli noktası, Adwords Hesabının bir Professional hesap aracılıgı ile açılmasında. Daha sonra tüm işlemler olagan bir şekilde yapılıyor :)

Not: Lütfen konu ile ilgili PM atmayın. Herşeyi açıkca anlattım.

BrokenPromises

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Her hesap sadece 1 adet promosyon kredisi kullanabilir. Ayrıca: "and is valid only for new Google AdWords customers with self-managed signup accounts"

Adwords Professional ile açılan hesaplar bu krediyi alamazlar. Bu krediyi alabilmek için 15ytl i google'a havale olarak geçmeniz yada kredi kartınızla üye olmanız gerekiyor ve bu kredi sadece abd den müşteriler için.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.