Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Buyuk ihtimal daha once kupon kullanip reklamlari dondurulan kisilerin reklamlari tekrar calisir hale geldi (silinen hesaplardaki reklamlar da cikiyor).
seçtiğiniz kelimelerin TBM'leri srekli artıyor.. bunları ya baştan yüksek vermelisiniz ya da sık sık adwords hesabınızdan kelimelerin aktif olup olmadıklarını kontrol etmelisiniz. yeni teklifler vererek tıklama ücretlerini arttırmanız gerekebiliyor. yaşanan sorunun sebebi büyük olasılıkla budur
Buyuk ihtimal daha once kupon kullanip reklamlari dondurulan kisilerin reklamlari tekrar calisir hale geldi (silinen hesaplardaki reklamlar da cikiyor).
Hdogan arkadaşımıza katılıyorum çünkü benim 1 tane dondurulmuş hesabım vardı o çalışmaya başlamış yada hesabınızda kalan 20-30 ytl likler çalışıyo ğaniğe gerek yok
benimde 2 gündür aktif olmuş reklamlar bugunki hasılata bakınca şaşırdım ala ala dedim kim bu hayır sever hit yollamış die
hala devam ediyo yarında devam ederse bişekilde kapatıcaz artık..
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5