İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Affiliate Programı Öneri ???

S

Skeleton

Misafir
sayfama yavaş yavaş gewurları çekmeye başladım. sitemde şu an sadece google reklamları var ama genelde uygun reklam bulamıyor ve reklam alanları boş kalıyor. bana siteme uygun, müzik siteleriyle çalışan ve türkiyeye ödeme yapabilecek bir reklam programı önerebilir misiniz? şimdiden teşekkürler.

Şu sorumu da bu arada çıkarayım: Şu ana kadar ana sayfamın üst tarafındaki reklamda hiç normal reklam çıktığını göremedim. hep Public Service Ads çıkıyor. alt sayfalarımda ise düzgün bir şekilde çıkıyor reklamlar. bugün makineme linux kurdum, oradan bir siteme girdim anasayfada direk reklam çıktı. cookilerle mi alakalı acaba? sizce nedir olay?

H

hibrahim

Misafir
sen kendinle kıyaslama bence diğer kullanıcılar görüyordur reklam gösterimi birazda ziyaretçinin ülkesi ile alakalı biraz değil baya bi alakalı sende bende görünmez ama gavurlarda görünür merak etme proxy ile gir görürsün bu arada siten açılmadı

Parse error: parse error, unexpected T_ECHO, expecting ',' or ';' in /home/xxlyrics/public_html/incs/main.inc.php on line 34

S

Skeleton

Misafir
hmm ok, teşekkürler.

bir ; nelere kadir onu da görmüş olduk bu hata ile :)

2.sorumun yanıtını aldom, ilk soru için ne düşünüyorsunuz?

tetal

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
yurt dışından bi arka sordum ondada çıkmadı reklam. kw leri biraz arttır music , listen, hear, gibi... bide resimlere siteyle alakalı img tag eklemeyi dene

oyuncu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
lyrics sitelerinde daha çok screen saver reklamları oluyor.
fastclick kabul ediyor lyricsleri ama ziyaretçin bi 5000 üstüne çıkması lazım sanırım .
bazılarında toolbar yükleyiciler var.
google zayıf kalıyor evt.
siten gibi bir sitede ben yaptım ama seninki benimkinden daha güzel duruyor. 50.000 üstünde şarkı sözü var. bakalım ne olacak. 8,000 sayfa taradı google şimdilik ve ziyaretçi sayısı çok az günlük 80-100 kadar.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.