İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

afternic türkelre kapandı.

dll

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
yeni hesaplara domain eklenmiyor. eski hesaplar devam ancak yeni hesap açınca domainler parking sayfasına yönlenmiyor. Hayırlı olsun hepimize.

xfatihx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
kötü :( hemde çok kötü
gerci benim hesabim duruyor ama bir kac domainim icin uyari maili gelip iptal edilmişti..

lovemove

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hayırlı olsun... siz devam edin hileciler devam edin. bakalım sponsor kalacakmı Türkiye'ye

dll

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
Sedo - Goldkey - Afternic - Domain Sponsor : Türklerin gittiği yer kuruyor. Adamlarda yasaklıyorlar. Msn ve Yahoo'nun Türkiye'ye gelmemesi bu yüzdendir bence. Türkler kadar hileci bir millet görmedim hayatımda.

sata

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ya şimdi türk milletine hileci demenin ne anlamı var çok saçma bence sen böyle dersen yabancı ne yapmaz.

troy

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
urltrends te geçenlerde türkiye yi banlamıştı, kabahat bizde mi yoksa...

D

devrimergin

Misafir
sata kardeş doğru diyor üçbeş kendini bilmez için bu milletimizi karalayamazsın.

sata

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ya bu sponsorların türkleri almama nedenide hile değil.

adamlar ingilizce reklamlar çıkartıyorlar biz türk ziyaretçiyle oradan para kazanınca adamlar haklı olarak bizi dışlıyor bi sponsor iyice yayılınca adamlar altından kalkamaz hale geliyorlar hepsi bu.

hile derseniz yabancılar kralını yapıyor ama sadece hile yapanın hesabı kapanıyor. türkiyeyi kabul etmeme nedeni dediğim gibi istemedikleri ziyaretçi olduğu içindir.

dll

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
Neyse. Birşeyler yazacaktım ama tartışma ortamı doğmasın boşuna. Sizler haklısınız.

Chatturk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
3-5 kişi hilecidir diyenler sanırım internette hiç sörf yapmıyorlar. Herhangi bir siteye girin ve o sitedeki dost sitelerden bağlantılı sitelerde gezinin. Bakın bakalım, 3 mü 5 mi hile yapanlar. Uzun yıllardır bu sektörde olan kişiler, hiledeki devasa artışı şaşkın bir şekilde izliyor. Biz yıllarca Türkçe sitelerimizde yabancı reklamlar yayınladık, domain parking servislerini kullandık. Afternic ve Sedo.com u yıllarca kullandık ve banlanma denen kelimeyi çok nadiren duyardık, son 2 yıldır banlamalarda %90 artış var. Yıllar öncesini bırakın ve yeni bir bağlantıyı takip edin. Bağlantı Goldkey.com : Eski bir sponsor denemez. Ben burayı gayet sorunsuz kullanıyordum. Sonra Türkçe domainlerin eklenmeye başladığını gördüm ve kendi kendime eyvah dedim :) Sonra Türkçe domainler iyice arttı ve adamlar banlamaya başladı. Afternic.com u da Sedo.com u da yıllardır takip edenler bilir. Ne zaman ki high traffic bölümünde Türkçe domainler artmaya başladı, banlanmalar hatrı sayılır oranda arttı. Bu işi doğru düzgün ve hilesiz yapanlar, gözü kararmış, 3$ için haysiyetini bile satmaya hazır çapulcular yüzünden büyük zarar gördü. 3-5 haysiyetsiz para kazandı ama Allah birgün o kadar acı çıkartır ki o parayı insandan... Hep söyledim, tekrar söyleyeceğim; Para kazanmak ne realde ne sanalda bu kadar kolay değil. 3000-5000$ ları hedeflemeden önce, bizzat babanızın ne koşullarda para kazandığını, bu ülkede birçok ailenin asgari ücretle hayatlarını devam ettirdiklerini düşünün ve kendinizi haysiyetsizlikten sıyırın. Hile yöntemleri geliştirmek yerine, stratejiler geliştirmeye, en başta kendinizi geliştirmeye çalışın.

ZIPPKIN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
sata' Alıntı:
bi sponsor iyice yayılınca adamlar altından kalkamaz hale geliyorlar hepsi bu.

bu cümleyi yazarken acaba düşünerek mi yazdın merak ediyorum, ben satışları arttıyor diye batan firma hiç duymadım, batsa batsa açık hesap mal verenler batar kaldı ki bu bahsedilen sponsorların müşteriden tahsil etmeden size ödeme yaptığını hiç zannetmiyorum.

sata

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ZIPPKIN sen okurken düşünseydin anlardın demek istediğimi. tr hit adamın işine yaramıyor ve sponsor kıtlığı çeken türklerin ödeyen bir sponsora nasıl saldırdığını tahmin edersin adamlar bir anda tr hite boğuluyo ve geri çeviriyor tabiki.

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
66
8 yildir Turk webmasterlari ile ic iceyim.

- ilk bedava web sitesini yapanlar kendini webmaster sanir.
- ilk sifre kirma programini indirip calistiran kendini heker sanir
- ilk 10$ ini kazanan acaba nasil 100$ kazanirim diyerek hile yolu arar, kimisi hile yapar kimisi yapamaz, ama %90 i arar.

Internet ortaminda para kazanmak, gumus tepside sunulan bir imkandir, biz her seferinde o tepsi uzerinde ekmek yemek yerine, tepsiyi nasil altina ceviririz diye ugrastik...ugrasiyoruz...

alorak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
iyinet' Alıntı:
- ilk bedava web sitesini yapanlar kendini webmaster sanir.
- ilk sifre kirma programini indirip calistiran kendini heker sanir
- ilk 10$ ini kazanan acaba nasil 100$ kazanirim diyerek hile yolu arar, kimisi hile yapar kimisi yapamaz, ama %90 i arar.

İlk iki maddeyi yaşayarak öğrendim kesinlikle doğru..

sata

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben hile yapmıyoruz demiyorum yapıyoruz ama sadece türkler hile yapmıyor bütün herkes yapıyor hatta yabancılar bizden beter yapıyor.

ama ben diyorumki türkiyeyi kabul etmeme nedeni hile değil hileden kabul edilmeseydi adsense çoktan bırakırdı.

şimdi düşnün benim çince sitem olsa sizinde türkçe reklamlar aldığınız bir parking sisteminiz olsa ben çindeki bütün arkadaşlarıma söylesem ve zaten sponsor kıtlığı çeken çin webmasteri sizin sponsorunuza abansa. siz ne yapardınız.

ve farzedinki bu çinlilerin hepsi namuslu hileyle alakaları yok.

Borte45

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bende 6 senedir uğraşıyorum bu net alemiyle,bize açılan bir sponsorun eninde sonunda bize kapanmadığını görmediğim bir sponsor kalmadı. Cj,Clickxchange,kısmen Sedo...

D

devrimergin

Misafir
Borte45' Alıntı:
Bende 6 senedir uğraşıyorum bu net alemiyle,bize açılan bir sponsorun eninde sonunda bize kapanmadığını görmediğim bir sponsor kalmadı. Cj,Clickxchange,kısmen Sedo...

Türkçe içerikli sitelerde ingilizce reklam yayınlarsak adamlar bizi istemez tabi.

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
66
sata' Alıntı:
ben diyorumki türkiyeyi kabul etmeme nedeni hile değil hileden kabul edilmeseydi adsense çoktan bırakırdı.

devrimergin' Alıntı:
Türkçe içerikli sitelerde ingilizce reklam yayınlarsak adamlar bizi istemez tabi.

sata, bunun cevabini devrimergin vermis, google da Turkce reklam var. Hile yapanlari zaten sirayla atiyorlar...

sata

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
devrim cevabını vermiş evet ama zaten ben o cümlenin cevabını mesajımın devamında verdim benim tepkim dllnin türkler kadar hileci millet görmedim lafınaydı çünkü atılma nedeni hile değil istenmeyen trafiğe sahip olmamız.

onun dışında senin dediklerine katılıyorum.

dll

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
Knight Online oynuyorum ve Türkler oyuna bulaştıktan sonra oyunun cıvığı çıktı. Hileler üst boyuta geçti. Ve tüm yabancılar oyunu bıraktı. Adamlar biz türk değiliz diye clan kurmuşlar :) Buna ne demeli.

( Umarım oyunla siteleri karıştırma vs. demezsiniz. )

Bizim eksiğimiz kuralları geç anlamamız ve başımıza birşey gelmeden o kuralları dinlememizdir.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5