İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Ağdaki msn konuşmalarını dinleme

i.ari

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
Merhaba arkadaşlar,
agdaki msn konuşmalaırnı nasıl dinliyebilirim?
Bir çok program denedim hepsidede çalışmadı sorun verdi.
Wireless ile baglanıyorum ama yardımcı olursanız sevinirim.

disconnect

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
7
Normal modemle herkes gibi bağlanıyorsanız ağı nasıl kontrol edip, yazışmaları okuyabileceksiniz ki.
Ağ akışını kontrol eden bir server olsa ve ona bir program kursanız belki okuma şansınız olabilir. Sadece tahmin.

DincerAydogdu

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
29
Bu tarz bir çok program var. En çok kullanılanlardan birisi MSN Sniffer. Ancak mantık olarak bu tarz programlarla switch arkasında ya da wireless ile okumanız imkansız. Bu programın kurulu olacağı PC gateway olarak kullanılan PC' ya da ana hub'a direkt olarak bağlı PC olmalıdır (Switch olmaz. Switch yönlendirme yaptığı için trafiği izole eder). Özetle tüm network trafiğinin bu PC üzerinden geçiyor olması gereklidir.

Çoğu firmada bu tarz programlar -maalesef- kuruluyor ve kurulan PC'ler genellikle mail server ya da firewall pc'leri oluyor.

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
Ben olmuyor diye biliyorum. Zaten denediklerin çalışmadıysa yokmuş demekki :)

webkare

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
Bende çok araştırdım böyle programları. Hatta bitanede bulmuştum ismini hatırlamıyorum fakat oda ücretliydi. Yıllık 40$ gibibişeydi sanırsam.

DincerAydogdu

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
29
Olmama gibi bir ihtimal yok arkadaşlar. Şahsen kullanan bir çok tanıdığım sistem yöneticisi arkadaşım var. Ancak dediğim şartların oluşması gerekiyor. Bu da gateway pc üzerinden yapılabilir en sorunsuz olarak.

i.ari

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
Yapan çok kişi duydum. Ama işte doğru programı bulmak şart

atay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
37
DincerAydogdu'nun dediği gibi en sık kullanılan program msn sniffer. Hatta ev arkadaşım ( desoLate ) bol bol pis şakalarıma maruz kaldı, isteyen sorabilir :p

Fakat bu program msnin eski sürümlerinde (7.0 ve öncesi) işe yarıyordu, yeni sürümlerde yazışmalar şifrelenip ağdan yollanıyor karşı tarafın bilgisayarına veri ulaştığı zaman gelen veri msn tarafından çözümleniyor diye biliyorum. Önceden, veri direk gönderiliyordu. En azından yeni sürümleri kullanan bilgisayarların konuşmalarının dinlenemediğini test ettim ve onayladım.

Msn Sniffer için aynı modemden internete girmekte yeterliydi, karşı tarafın bilgisayarına ekstra birşey kurmaya gerek kalmıyordu.

Mehmet Özer

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bişey Yazacam Ama Kötü Örnek Olmak İstemıyorum Diğer Kişilere Ama Çok Önemli İse Pm İle İletişime Geç benimle :)

DincerAydogdu

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
29
Bişey Yazacam Ama Kötü Örnek Olmak İstemıyorum Diğer Kişilere Ama Çok Önemli İse Pm İle İletişime Geç benimle :)

Aklınızdan geçen trojan, keylogger tarzı bir uygulama ise bu forumdaki arkadaşlar bu tarz şeylere hoşgörülü davranmaz. Bilginiz olsun ;)

Yok başka bir şeyden bahsediyorsanız o zaman kusuruma bakmayın. Peşinen özürümü dilerim.

Mehmet Özer

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Yo Kesinlikle Trojen Veya Keylogger Tarzı Şeyler Değil Yanı herangi Kötü Amaçlı Bi Yazılım Kullanmadan Yapılan Bişey Ama Genede Yazmadım Burada

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.