İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Ah o lise yılları ..

Hostmaster

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bu liseyi özleyenler ve sevenler de hep mezunlar ya nedense :D Şaka bir yana çocukluk gibisi yok düşününce ekmek elden su gölden :D

HostPaket

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Lise yılları özlenmez mi ya :( insanın en guzel gunleri orada geciyor.bu saka gibi bisey yapmistik arkadasimiza , sonucu kotu olmustu ama :D

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
Lise yılları özlenmez mi ya :( insanın en guzel gunleri orada geciyor.bu saka gibi bisey yapmistik arkadasimiza , sonucu kotu olmustu ama :D

benim lisem patırtısız gürültüsüz geçti hep yani ihç değilse bana göre şöyle bi kaç bilgisayarı yaktım sigortaları patlattım devamsızlık 40 oldu atmadılar matematik hocasıyla gıcıktık (yani o sevmezdi) 4 yıl 0 verdi herif nasıl başardıysa ama sevdikleri bunu şikayet edince herif beni sevmeye başladı liseyi bitirmemi sağladıda(zaten zorunluydu ben kalsaydım o gidecekti:))
sonra az kaçmazdık dersten ,projeler yapardık bombalar yapardık zeplin, helikopter offOFFF ogame de kapışırdık yazcak bir sürü şey var SİZDE YAZIN da sizinki nasıl geçti görelim

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.