Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkada_lar ben siteyi kurdum! www.turcha.com sizden ricam siteye girip 1 er kez tiklamaniz. Bakalim adamlar sparayi ödüyormu? Eer öderlerse hemen bildiririm.ç Sonuçta haftada bir ödeme yapiyoruz yaziyor. www.turcha.com
bu arada paypal'ede odeme yaptıkları yazıyor affiliate sayfasında fakat odeme tipi secilen dropdown'da paypal secenegi yok.bunun uzerıne adamlarla kontak kurdum, ilgileniyolar baya, kayıt formunda hata oldugunu soyluyolar, yanlıs anlasılma icin ozür diliyolar
arkadaşım aynen sedodaki gibi banka bilgilerini yazıyorsun..
hesabına giriş yaptıktan sonra edit profile bölümüne girip ödeme tipini 'WIRE' olarak seçip banka bilgilerini giriyorsun...
Valla türkiyeden giden clicklere ödeme yapıyorsa deneyin.Ödeme olasılığı yüksek.Bu tip sitelerin %70 i eğer iyi hit gönderiyorsanız öder arkadaşlar güvenin bana
Contact kısmında bir forum mail var sadece. Başka bir şey yok. Gerçi adresi olup ödeme yapmayanlar da var. Umarım uğraşan arkadaşların emekleri boşa gitmez.
Alıştık nasılsa ödenmeyen paralarımıza el sallamaya.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5