İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

akitf hesap alıcam

vaio

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar elinde aktif hesap olanlar tekliflerini yazabilirmi

xxxx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben de istiyorum! yeni konu açmayayım dedim!

selim61

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
11
Hepinize yetecek 75$ (89ytl) ve £30 luk kuponlarım var ama aktif edecek vcc yada kredi kartı(limit aşımı) yok :D

xxxx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Araştırmalarım sonucu DP de 50 dolarlık Adwordslerin 5 dolara kadar düştüğünü öğrendim ama herifler paypal kabul etmiyor yeni kullanıcılardan e-gold ile alıyorlar.

ama çalıştıkları şüpheli çalışıyor diyenler de var çalışmıyor diyende....ben bir tane alıp deneyeceğim buraya yazarım inşallah.

selim61

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
11
hhyosong22 dan daha önce almıştım, egold yenilerden, paypal forumda aktif olanları kabul ediyor.iTraderi olmayana vermiyor paypal ile :D
$50 Activated Google Adwords Account - only $6
alıp denerseniz görüşün yüklü miktar alamım bundan

xxxx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hhyosong22 dan daha önce almıştım, egold yenilerden, paypal forumda aktif olanları kabul ediyor.iTraderi olmayana vermiyor paypal ile :D
$50 Activated Google Adwords Account - only $6
alıp denerseniz görüşün yüklü miktar alamım bundan

hhyosonsg22 yi msne ekledim...ben de egold yok...paypal la ver işte diyorum vermiyo ne inattır anlamadım....bu adam sağlama benziyor bir iki tane çakal var.hindistanlılar var galiba dolandırıcı.

sende egold varsa parayı çıkartayım ben sana nasıl olur:d

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.