Forumun demokratlığından değil aslında..Forumda "Ben bakan adı altında diktatörüm" diyen üye yok..
Ha bir de bu tür insanların şakşakçısı hakimler yok..
Nasıl bir ülkede yaşıyoruz anlamıyorum..
Çok iyi açıklamışsın bilhost katılıyorum
Forumun demokratlığından değil aslında..Forumda "Ben bakan adı altında diktatörüm" diyen üye yok..
sanırım çin dili ve edebiyatı okuyordun sen . Nasıl bir ülkede yaşadığını anlamakta zorlaniyorsan okulu bitirdikten sonra daha rahat yaşayacağın bir ülkeye yerleşmeni tavsiye ederim .
GENÇLİĞE HİTABE
Ey Türk gençliği ! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyeti'ni, ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir.
Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegâne temeli budur. Bu temel, senin en kıymetli hazinendir. İstikbalde dahi, seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek dahilî ve harici bedhahların olacaktır. Bir gün, istiklâl ve Cumhuriyet'i müdafaa mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için, içinde bulunacağın vaziyetin imkân ve şerâitini düşünmeyeceksin! Bu imkân ve şerâit, çok namüsait bir mahiyette tezahür edebilir. İstiklâl ve Cumhuriyetine kastedecek düşmanlar, bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler. Cebren ve hile ile aziz vatanın bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!
Gazi Mustafa Kemâl ATATÜRK
20 Ekim 1927
Konu alanından çıkıp siyasete akmaktadır. kapatılması gerekiyor. mod , arkadaşlar lütfen konuyu kapatın..
diğer yandan 8sutun.com tamamen suçludur.
son günlerde de bu moda oldu
mod arkadaşlar lütfen konuyu kapatın.
yahu modlar bi sakınca görürse kapatır zaten konuyu.
başlığı okumadıklarını düşünüyorsan bu mesajı da okumayacaklardır zaten
diğer yandan 8sutun.com tamamen suçludur. Nereden bileceğiz ihaleyi kazanan firmaya bok atılmak istenmediğini ? Başkasına gelince yargıda kesinleşmemiş bir olayı haber yap ama kendine gelince kesinleşmeden kapatma.
Yok böyle yağma !.
Hukuk devletinde yaşıyoruz arkadaşlar. En büyük hukuksuzluğu basının yaptığı bir hukuk devleti. Bir olay kesinlik kazanmadan bu şekilde yazılmaz, gösterilemez. 2 gün sonra diğer firma yalan söylüyorsa ihaleyi kazanan firmanın hakkını nasıl vereceksiniz? (kazanan firma bunları yapmamıştır demiyorum ama bekleyelim...)
11 küçük çocuğa tecavüz ettiği gerekçesi ile 3 gün ana haberlerde gösterip hayatını kararttığı suçsuz çıkınca da olayı ört pas eden bir basın var bu ülkede.
8sutun.com bu tür yargı haberleri kesinleşmeden yayınlanmaz. Abilerinizin yolundan gitmeyin. İddaalar haber oldu ülkemizde malesef. Benim de şirketim var Koç Holding beni tehdit ediyor desem yayınlar mısınız?
Yada hosting sahibi arkadaşları Sabancı Telekom sıkıştırıyor desek?
Basın dokunulmaz değildir bunu unutmayın !.
Türkiye Cumhuriyeti bir hukuk devletidir. Gerektiğinde gerekenin cezasını (bazen geç de olsa) verecektir.
diğer yandan 8sutun.com tamamen suçludur. Nereden bileceğiz ihaleyi kazanan firmaya bok atılmak istenmediğini ? Başkasına gelince yargıda kesinleşmemiş bir olayı haber yap ama kendine gelince kesinleşmeden kapatma.
Yok böyle yağma !.
Hukuk devletinde yaşıyoruz arkadaşlar. En büyük hukuksuzluğu basının yaptığı bir hukuk devleti. Bir olay kesinlik kazanmadan bu şekilde yazılmaz, gösterilemez. 2 gün sonra diğer firma yalan söylüyorsa ihaleyi kazanan firmanın hakkını nasıl vereceksiniz? (kazanan firma bunları yapmamıştır demiyorum ama bekleyelim...)
8sutun.com bu tür yargı haberleri kesinleşmeden yayınlanmaz. Abilerinizin yolundan gitmeyin. İddaalar haber oldu ülkemizde malesef. Benim de şirketim var Koç Holding beni tehdit ediyor desem yayınlar mısınız?
Yada hosting sahibi arkadaşları Sabancı Telekom sıkıştırıyor desek?
Emin Çölaşan da saydırıp duruyordu önce sitesi kapatıldı şimdi ömür boyu hapiste
Türkiye Cumhuriyeti'nin hangi başlıklı kanununun hangi maddesinde "Bakana hakaret eden web siteleri kapatılır" v.b bir madde var?
Bana bunu gösterin yazdıklarınızı kabul edeyim.Ancak öyle bir madde yokken sadece hakaret nedeniyle sitenin sansürlenmesi diktatörlükten,ne oldum budalası olmaktan başka birşey değildir..