İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

AkrepList Scripti Aranıyor

Kraix

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba arkadaslar AkrepList toplist scriptini alabilecegim biryer veya birileri varmı kendi sitesinden bakıyorum ama irtibat kuracak kisiyi bulamadım..

AkrepList nasıl ve nerden alabilirim.

Kraix

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0

WEB sitesinde kimseye ulasamadım

pm icinde böyle diyor
Kraix, Sizin bu Sayfaya giriş yetkiniz bulunmuyor. Aşağıdaki sebeplerden birinin rolü olabilir:

1. Başka bir Üyenin yazmış olduğu Mesajı değiştirmek yada Yönetici Panelini kullanmak istiyorsunuz.
2. Mesaj yazmak istediyseniz eğer Üyeliğiniz yasaklanmış yada Üyeliğinizin aktifleştirilmesi gerekebilir.

artofevil

0
İyinet Üyesi
Reaction score
28
pardon 10 post olmadan "pm" hakkınız olmuyor.
Kendisi bu başlığı görüp sizinle iletişeme geçecektir zaten.
Ben konuyu kendisine pm'leyeceğim..

Kraix

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
pardon 10 post olmadan "pm" hakkınız olmuyor.
Kendisi bu başlığı görüp sizinle iletişeme geçecektir zaten.
Ben konuyu kendisine pm'leyeceğim..

eger pm atarak bildirirsen cok teşekkür ederim. bu arada 10 mesaj olmasına az kalmıs :)

NeFuSa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
Satacağını pek sanmıyorum açıkçası :p
Edit : Yanlış anlamışım, arkadaş scripti istiyomuş :D

AkrepList

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Selamlar,

Epey bir süredir scripti geliştirmedim, başka işler araya girdi sitesi de kendi haline kaldı açıkçası. Fakat son zamanlarda epey istek gelmeye başladı, scripti zaten çok daha iyi bir hale getirmeyi düşünüyordum, fakat vakit konusunda sorunum var.

Şu halinde bazı eksiklikler var zaten. Bir süre daha vakit ayırıp da geliştirebilceğimi de açıkçası sanmıyorum. Ayrıca eksiden fiyat konusunda yaşadığım sorunlardan dolayı da biraz soğumuştum olaydan.

Ama şu anda geliştirirsem 3 haneli rakamlı bir fiyat kesinlikle olacaktır.

İlk göz ağrım olduğu içinde bir süre sonra kesinlikle yep yeni hali ile satışa çıkacaktır.

Şu anda kusuruma bakmayın satmıyorum çünkü:(

YoLcU_34

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Selamlar,

Epey bir süredir scripti geliştirmedim, başka işler araya girdi sitesi de kendi haline kaldı açıkçası. Fakat son zamanlarda epey istek gelmeye başladı, scripti zaten çok daha iyi bir hale getirmeyi düşünüyordum, fakat vakit konusunda sorunum var.

Şu halinde bazı eksiklikler var zaten. Bir süre daha vakit ayırıp da geliştirebilceğimi de açıkçası sanmıyorum. Ayrıca eksiden fiyat konusunda yaşadığım sorunlardan dolayı da biraz soğumuştum olaydan.

Ama şu anda geliştirirsem 3 haneli rakamlı bir fiyat kesinlikle olacaktır.

İlk göz ağrım olduğu içinde bir süre sonra kesinlikle yep yeni hali ile satışa çıkacaktır.

Şu anda kusuruma bakmayın satmıyorum çünkü:(

evet banada satmamıştın:) eksiklerden dolayı baya ilgi olcak tabiki gerçekten çok güzel bir script inş en kısa zamanda bitirir satışa çıkarırsın kolay gelsin

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.