İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Akşamları Foruma Neden Giremiyorum.

webkare

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
Arkadaşlar akşam 6-7'den sonra foruma hiç bi şekilde giremiyorum. Sayfa görüntülenemiyor diyor. 2 gündür var bu olay. Sizdede varmı yoksa sadece bendemi var ?

LitmuS

0
İyinet Üyesi
Reaction score
9
sürekli online durumundayım hiç böyle bir şey ile karşılaşmadım.

webkare

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
Bende sürekli online durumdayım. Ayda yılda bir cookies'leri temizlerim o zaman bi tek çıkmış olurum o kadar. Anlamadığım eskiden yoktu böyle bir problem. 2 gündür 6-7'den sonra hiç bi şekilde giremiyorum. Sayfa görüntülenemiyor diyo. Üstelik sadece forum.iyinet.com değil iyinet.com'ada giremiyorum. Aynı görüntülenememe hatasını ordada alıyorum.

GNeRaL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
DNS ayarlarından olabilir (bir ihtimal),

OpenDNS kullanmanı tavsiye ederim.

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
Sisteminde bir zararlı vardır, akşam saatlerinde iyinet'e gereğinden fazla bağlantı açıyordur ve sunucuda seni banlıyordur. Ban süresi bitince sabahları tekrar erişebiliyorsundur.

webkare

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
Olabilir. Yada bilgisayarda uzun süre kaldığımda olan bi olayda olabilir. Çünkü bugün bi işim vardı akşama kadar pc'de değildim şu anda girebildim.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.