sarget, bendede bayağı fazlalık var. aynı senin durum yani hareketsiz yaşam nedeni ile. bu kilo ile spor yapmakta zorluyor 15 kilo kadar akupunktur ile atabilirsem, spor yapması daha kolay olacak benim için.
ayda kaç kilo verdin akupunkturla?
akupunktur yapan bir doktorda buldum. yaptırma konusunda emin değildim.
mesajını gördüğüm iyi oldu, bende deneyeceğim.
tavsiyelerin varsa öğrenmek isterim...
Şunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirimki akupuntur tedavisi bana göre aşamanın en basit kısmı. Önemli olan kulağınızdaki o iğneler değil doktorunuzun size ne kadar ilgi gösterdiği ve sizinde ne kadar onun söylediklerine bağlı kaldığınızdır. Ben ayda ortalama 11 kilo verdim, aslında ilk ay 10 ikinci ay 12 kilo toplamda 22 kilo verdim. Fakat bu iki ay boyunca hayatımda büyük değişiklikler yaptım. Eğer bende yapabilirim diyorsanız çok kısa bir sürede iyi kilo verebilirsiniz.
Yaptığım değişiklikler : Normalde daha doğrusu eskiden zayıflama vs şeyler için hep aletlerle çalışırdım ve spor salonuna giderdim ağırlıktı şuydu buydu. Ama hiç bir yararı olmadı zaten doktorda bunu yasakladı.
Her sabah mutlaka 1 saat yürüyüş yaptım, ortalama 4-5 km. Acıktığım zamanlarda hemen yemeğe saldırmadım, hafiften çubuk kraker gibi minik şeyleri atıştırdım ama abartı derecede değil sadece ağzımın ekşiliğinin gitmesi için. ve en önemlisi su. sıcak içecekleri genellikle şekersiz içtiğim için pek su içme ihtiyacı duymazdım ama kendimi çok zorladım ve günde ortalama 5 litreye yakın su içtim. Tabi doktorun sölediklerinide harfiyen uyguladım. Bana yemek yemeyi serbest bıraktı ama sadece verdiği yemekleri, pazartesi haşlama, salı günü balık, çarşamba günü salata yoğurt vs. böle şeyler yani.
ve sonucunda 22 kilo verdim. Tekrar doktor kontrolüne gitmiyorum. Çünkü artık irademe sahip biriyim ve irademe sahip olduğum zaman sonuçlarını gayet güzel bir şekilde alabiliyorum. Maksimum 1 ay dişinizi sıkmanız yeterli olucaktır.