İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Ala dağ Restaurant yıl başı menüsü

Aredhelrim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sabah mailllerimi okumak icin actigimda, yaklasik 6400 tane sayabidigim mail vardi. Hepsi Ala-dag restaurant Yıl başı menüsü diye.

Spam 'in her türlüsüne karşıydımda, böylesine daha sert cikmamak icin zor tutuyorum kendimi. 6400 mail ne demektir ? Hadi anlamadigimizi düşündün 2 tane attın hadi bir hata oldu 10 tane attın, 6400 yuh artık.

Kınıyorum da diyeyim tam olsun.

Sport

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Sabah mailllerimi okumak icin actigimda, yaklasik 6400 tane sayabidigim mail vardi. Hepsi Ala-dag restaurant Yıl başı menüsü diye.

Spam 'in her türlüsüne karşıydımda, böylesine daha sert cikmamak icin zor tutuyorum kendimi. 6400 mail ne demektir ? Hadi anlamadigimizi düşündün 2 tane attın hadi bir hata oldu 10 tane attın, 6400 yuh artık.

acemi programcı işi olabilir. :D

script felam yazdıysa aynı emaile atıp durmuştur. kayıt sayısı kadar.

dreamz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3

Düşün işte seni ne kadar aralarında görmek istiyorlarsa o yüzden böyle birşey yapmışlar :D

AlemTurk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Yerinde olsam ararim aç telefon abi geliyorum hazırlayin siz en kral yemekleri madem çok ısrar ettiniz :D

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5