İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

aLbitane Blog Temasi Geliyor Ön Talep Forumu

Join

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhabalar arkadaşlar yakın bir zamanda açılacak web sitemiz ve wp temalarimiza başladık ilk temamız olan Blog tasarımının kodlanmasına başlandı bu konu sadece ön tanıtım ve kampanya konusudur.

2bk8b.png
[/url][/IMG]

Tema Özellikleri

Seoya uygun %100 Valid kodlama yapılıyor.

Gelişmiş tema paneli sayesinde full panelden yönetim imkanı

Seo ayarları için anahtar kelime ekleyebilme(Logo,reklam alanları gibi yerlere ekler

Manşet sistemi.(Tek yapmanız gereken panelden görünmesini istediğiniz kategoriyi girmek,eğer boş bırakırsanız son konuları çekecek şekilde kodlandı)

Logo yönetim bölümü ile logonuzu panelden değişebilirsiniz.

Sosyal ağ sayfalarınız için footera link verebilmek

Footer copright bölümünü değiştirebilmek

Reklam ayarları bölümü ile tüm reklam kodlarınızı panelden ayarlıyabilirsiniz.

Tema çıkış süresi sorunsuz bir şekilde kodlanmaya başlandı. Temanın çıkış tarihi 01.03.2012 dir.

Temanın Fiyatı : Ön Talep olarak fiyatı 25 TL olarak belirledik Tema çıkışından sonra 50TLden satışa sunulacaktır. Herkese İyi Akşamlar.

Not :
  1. Tema psd mod48 rumuzlu arkadaş ücretsiz dağıtmıştı psd anlamadım için arkadaştan izin alarak kullanıldı

Ekleme: Arkadaşlar satış günceldir kodlamaya başlandı yakın bir zamanda satışa başlancak ön kampanya satışlarini kaçırmayin.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.