İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Aldıgım Hatalarla ilgili Açıklama Ve istek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

simsir

0
İyinet Üyesi
Reaction score
17
Merhaba,
Forum el değiştirdigi için belirtme tekrar aldığım gereksiz hata puanının neden olduğunu anlatma geregi duydum.2008-06-27 tarihinde mp3 post atımı ile ilgili bir konu açmıştım ve isteyenlere mp3 upload yaparak sitesine konu açabilecegimi belirtmiştim. Kullanacağım müziklerin ise ücretsiz olduğunu marez olmadıgını belirtmeme karşın o gün -1 hata puanı alarak cezalandırıldım. Ki buna gerçekten şaşırdım ilk defa olan bir olaydı. Her neyse durumu açıkladım marez olmadıgını, googledan ücretsiz müzik başlıklı arama linki verip olayı açıkladım. Ama yinede ceza puanı geri alınmadı. Belirli bir süre sonra yasak başlıklı bi konu açılınca bende birşey yapmadım. Tekrar ceza puanımın gereksiz olduğunu ve alınması gerektigini belirtip, gereginin yapılmasını rica ediyorum.
2008-06-27 konuyu açış tarihim.
2008-07-20, 19:27 ilgili kuralın oluşturuluş tarihi ve link-> http://forum.iyinet.com/post-islemleri/100356-ticareti-yasak-olan-islemler.html

Konum silinmiş link veremiyorum.
İyi Forumlar,

T

trgy

Misafir
Ceza puanları ile ilgili herhangi bir işlem yapmıyorum. Ceza sistemi de yenileneceği için yapmam da biraz saçma olur.

Bu kadar kafanıza takmayın benim bile ceza puanım var. :)

simsir

0
İyinet Üyesi
Reaction score
17
Kafaya takmaktan ziyade insanlarda olumsuz bir imaj bırakmayı istemiyorum. Sizde ceza puanlarından nasibinizi aldığınıza göre artık bir farklılık olarak değerlendirebilirim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.