İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

aldirmagonul.be ne yapsak?

B

bedafocb

Misafir
sevgililerinden ayrılanların bir arada dertleştiği bir platforum olabilir... :)
şaka bi yana ilginç bir domain gerçekten...

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
54
bbenim hep yapmak istediğim bunlaım bi tarz vardı...içerik hep sakat şeyler olacak, eğlence ya da gülmek isteyen gelmeyecek.Ayrılan, boşanan, aldatılan, adam vuran, hırsızlık yapan ne biliyim ben işte ortamdaki bütün dengesiz yaşantı sahipleri bu siteye gelsin istiyordum...İnsanları şaşırtan makaleler, korkutan hikayeler...Sıradışı çizgiye sahip olacak yani...Atıyorum ben siteyi gezerken yanıma gelen bir "ne işin var olum o sitede şaşırdınmı sen" dedirtecek bişi :D
Ya kusura bakma sana fikir vermek yerine içinim dkmüş gibi oldum ama belki aklına bişiler getirir.

timsah

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
venom' Alıntı:
bbenim hep yapmak istediğim bunlaım bi tarz vardı...içerik hep sakat şeyler olacak, eğlence ya da gülmek isteyen gelmeyecek.Ayrılan, boşanan, aldatılan, adam vuran, hırsızlık yapan ne biliyim ben işte ortamdaki bütün dengesiz yaşantı sahipleri bu siteye gelsin istiyordum...İnsanları şaşırtan makaleler, korkutan hikayeler...Sıradışı çizgiye sahip olacak yani...Atıyorum ben siteyi gezerken yanıma gelen bir "ne işin var olum o sitede şaşırdınmı sen" dedirtecek bişi :D
Ya kusura bakma sana fikir vermek yerine içinim dkmüş gibi oldum ama belki aklına bişiler getirir.

iyiki sen ordumuzda general falan olmamisin allah devletimizi korumus :)
saka bi yana guzel fikir tutarmi acaba?

hukuki

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Siz bence öncelikle burada sorduğunuz gibi NASIL bir SİTE olsun teklifleri ile açın. Böyle dahiyane fikirler bolca türeyeceğinden hem içerik olur hem de bir müddet sonra bunlardan 1 veya fazlasını seçer ona göre devam edersiniz. :)

zis

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
eğer proxy ile bedava aldıysan hiçbirşey yapma bence :) çünkü hesapları tek tek kontrol ediyolar.bende almıştım 50 ye yakın.ama yarısını geri aldılar bile. :D

N

n0kta

Misafir
böyle hikayeler, filmler, sesler, blog mlog.. bu tür siteler çok yaygınlaştı ve sıkıcı olmaya başladı. insanlar internette nereye girecekelrine şaşırıyorlar. tüm sitelerde aynı içerik var artık farklı bişeyler görmek istiyorlar.
yaratıcı düşün ve (bence) web sitesi üzerinden para kazanmayı düşünme. ziyartçine nasıl yararlı olabileceğini düşün...

G

Geveze.at

Misafir
zis' Alıntı:
eğer proxy ile bedava aldıysan hiçbirşey yapma bence :) çünkü hesapları tek tek kontrol ediyolar.bende almıştım 50 ye yakın.ama yarısını geri aldılar bile. :D
Siteni seneye 50€ dan uzatmayi göz önünde bulunduracaksan öyle basina gec bence.

SaintOne

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Geveze.at' Alıntı:
Siteni seneye 50€ dan uzatmayi göz önünde bulunduracaksan öyle basina gec bence.
evet. arkadaş haklı site tutar tutmaz 50€ kazanabilecek mi bakalım ? hem projenin ömrü 1 sene gibi görünüyor ama bi dene derim 50€ kazanırsa kendini kurtarırsa ömrü 1 yıldan fazla olur :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.