venom' Alıntı:bbenim hep yapmak istediğim bunlaım bi tarz vardı...içerik hep sakat şeyler olacak, eğlence ya da gülmek isteyen gelmeyecek.Ayrılan, boşanan, aldatılan, adam vuran, hırsızlık yapan ne biliyim ben işte ortamdaki bütün dengesiz yaşantı sahipleri bu siteye gelsin istiyordum...İnsanları şaşırtan makaleler, korkutan hikayeler...Sıradışı çizgiye sahip olacak yani...Atıyorum ben siteyi gezerken yanıma gelen bir "ne işin var olum o sitede şaşırdınmı sen" dedirtecek bişi
Ya kusura bakma sana fikir vermek yerine içinim dkmüş gibi oldum ama belki aklına bişiler getirir.
Siteni seneye 50€ dan uzatmayi göz önünde bulunduracaksan öyle basina gec bence.zis' Alıntı:eğer proxy ile bedava aldıysan hiçbirşey yapma bence çünkü hesapları tek tek kontrol ediyolar.bende almıştım 50 ye yakın.ama yarısını geri aldılar bile.
evet. arkadaş haklı site tutar tutmaz 50€ kazanabilecek mi bakalım ? hem projenin ömrü 1 sene gibi görünüyor ama bi dene derim 50€ kazanırsa kendini kurtarırsa ömrü 1 yıldan fazla olurGeveze.at' Alıntı:Siteni seneye 50€ dan uzatmayi göz önünde bulunduracaksan öyle basina gec bence.
suan icin 20€ buda eurodns in fiyati. Seneye tabi bu fiyati artirmazsa. Cünkü babalarinin hayrina vermediler onca beles domaini.salihk' Alıntı:uzatmak o kadar edermi be