Merhaba,
Halk herzaman Şaklabanları sevmiştir. ne diyebilirimki.
şaklaban mı?
sen beşiktaşlı olamazsın. ya duruşun bozuk, ya da kendin.
birde beşiktaşlıyım diyorsun ve beşiktaş siteleri açıyorsun. sonra da fb ve gs siteleriyle ortak yönetıyorsun. sen gerçekten çok ilginç bir insansın ama dikkatli ol alen e şaklaban dersen aklını alırlar adamın!
çarşı seni takip ediyor bence dikkatli olmalısın, dikkat et de alen in kulağına gitmesin bu sözlerin yoksa bir geceyarısı yatağından alırlar seni.
Edit : forum kurallarına uyma amacıyla 1 cümlemi sildim.
Merhaba,
Öncelikle mesajlarınızı şiddetle kınıyorum. Alen de adresimizide bilir yazdıklarımızıda merak etmeyin. Alen kendini koruyabilir bu size düşmemiş yatıgımdan alacak adamda gelir alır burada rajon kesmeyin konuya yorum yapacaksanız saygı kuralları icerisinde yapınız.
eşkiya mısınız kardeşim siz? ne demek yatağından alır? kim ki alen. dağda mı yaşıyoruz? seviyeli ve ciddi yazın biraz.
yatağından almanın mecazı falan olmaz. anlamı açıktır.
ne demek hukukla halledelemiyorsa başka türlü halledilir? hala savunuyorsun cimleni!
alen kim? insanlar başbakana da 'şaklaban' dediler. ne oldu yatağından mı aldı?
saçmalamayın. oku yukarıdaki yazıları, forumda nasıl yazı - yorum yazılır gör. iğneleyeceksen örneklerdeki gibi yapacaksın, eşkiyalığı ön plana çıkartarak ya da tehditle değil. burası aile forumunuz ya da Beşiktaş forumu değil, bir sürü insan giriyor. seviyeli ve düşünerek yazın yazılarınızı.
Linke bak ya sen çok yalancısın, yada biz türkçe bilmiyoruz.. itrader'inden ne olduğun belli zaten..
Burada ne yazıyor, sitelerimize. Şimdi dedicated hizmeti oldu ha, benim dedicated aldığım insanlar reklamlarımla ilgilenmiyor aa ne ilginç
Sitelerimize diye ibarelerde eklemezler, aa ne tuhaf hehe komiksin ya..
İyi bir ticaret adamısın, akıllısın da herkese sökmez bu oyunlar biz neyiz, kimiz bilmezsin neler döndüğü senden iyi biliriz merak etme sen..
Beşiktaşı fb ile kıyaslıyorsun bu konuda, localara neden karşıyız diyorsun.. Sen Beşiktaşın değerlerinden bihabersin daha ne diyeyim ki?
Toplumsal duyarlılığı olan tek taraftar grubuyuz, neden böyleyiz araştırmanı tavsiye ederim. Localara neden karşıyız araştırmanı tavsiye ederim.
Endüstriyel futbola neden karşıyız araştırmanı tavsiye ederim. Bizler fanatik değil, sosyal Beşiktaşlıyız. Her sosyal mevzuda, tepki koyan insanlarız.
NÜKLEERSİZ TÜRKİYE, bunudamı görmedi tribünlerde gözlerin!
Küfür yok deyip sayıklıyorsun forumumda sanki bizler forumlarımızda küfürbaz insanlarız, manaya bak?
Sen kendi kafanda bir Beşiktaşlılık kavramı oluşturmuşsun..
Küfürün ana vatanı yaptınız stadı ve forumları gecin.Küfür yok deyip sayıklıyorsun forumumda sanki bizler forumlarımızda küfürbaz insanlarız, manaya bak?
neden dürüstce bu siteler benim diyemiyorsun?
bak üstte dürüstlük ve beşiktaşlılık dersi vermişsin. bahsettiğin gibi iyi bir insana gerçekleri saklamak yakışır mı?
Numaralının beyfendisi, biz paramızla kombinemizle Kapalıya giriyoruz. Hayatımızda beleş bilet görmedik, ha alan varsada pire için yorgan yakılmaz. Siz pire için yorgan yakıyorsanız o sizin art niyetinizdir. Lisanslı ürünlerimizi alıyoruz, geçiniz bunları..
Ben artık size yazmıyacağım, çünkü bütün Beşiktaş forumlarında Kartalhaber.com kınanıyor, Kulubümüz defalarca kınamış tekzip etmiş yalan yanlış haberlerinizi ben sizi kendime muhatab bile almam siz kendi dünyanızda dönün durun..
Bizi yönetim besliyormuş bak sen? Sizi kim besliyor bize ve yönetime saldırmanız için, size kim para yedirdi?
Son sözüm artık yazmıyacağım çünkü sizde yüz yok, bende kapak çok!