Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar bir önerim olacak, herkes dolaşım yapmaya başlarken ki IP adresinin son 2 hanesini yazabilir mi?
Örnek olarak ben başlıyorum şimdi eğer bu formatda devam edersek birbirimizi tanıyabiliriz diye düşünüyorum.
Dolaşıma başlıyorum IP adresi: ***.***.14.99
Sadece bir fikirdi, böylelikle kendi içimizde kim kurallara uygun geiyor kontrolunu sağlayabiliriz.
Bu arada dolaşımı bu mesajı yazdığım sırada tamamladım, Alexa toolbar kurulu ve her sayfada en az 5,5dkka kaldım site içerisindeki menü linklerine tıklayarak...
Arkadaşlar ciddi anlamda takip etmeyecekler adlarını yazdırıp bizi oyalamasınlar lütfen, siteyi ekliyoruz sahibi ortada yok, sonra siliyoruz ama bizimde sinirimiz bozuluyor haliyle.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5