Alexa Gurubu

• Konbuyu başlatan Xman
  • Başlangıç tarihi
Onaylı Üye
Üye
bazen sayyaçtan bakıyorum, 2 3 kişi sörfüaksatıyor gibi geliyor bana

0
Onaylı Üye
Üye
Sayyactan bakma üstadım, flash counter kullan.

Sayyac ile sadece giriş çıkışarlı görebilirsin.

Flash Counter ile hangi saatte girilmiş, hangi sayfada kaç sn kalınmış hepsini görebilirsin. Misal ben dizi izlerken 15dk lık part aralarında sitelerde 1er sayfa değiştiriyorum. Sanırım sitede kalma süresi uzun oldukça daha iyi oluyor. Çok sayıda sayfayı 1-2 sn de değiştirmek mantıkende pek organik olmaz herhalde, ayrıca sayfa to düşürmeye girebilir.

Not: karakralda sorun var yine galiba.

0
Onaylı Üye
Üye
Üstad deli yerde bitti ya :D Dizinin üzerinde ölü toprağı vardı ama son 5 bölüm dağıttılar ortalığı resmen, süper gidiyor, keşke son sezon olmasa demeye başladım :D Mantığıda güzel kurdular, atlantiste gıcık olurdum bütün uzaylıların ingilizce bilmesine, bunlarda en azından kan bağı yapmışlar :)

Son 1 yada 2 bölümü kaldı galiba :( SG atlantisin sinema filmi gelcekti 2011 de, dizinin finalini yapıp, wraithlerin sonu gelcekti ama o filmde ne oldu hiç takip edemedim, duymuyorum adını filmin...

Onaylı Üye
Üye
cidden mi ya:S Eli ve Chloe'yi göremeyecez mi artık:S üzüldüm şimdi, dizisiz kaldım:(

0
Onaylı Üye
Üye
Dolaşım başlamıştır..

Malesef tamamlanamadı. Mozilla 4 yüklemiştim. Alexa spary ve alexa toolbar'ı defalarca yüklememe rağmen mozillada görünmüyor. Galiba 2 gündür boş yere dolaşım yapmışım.

Problemin çözümü hakkında bilgisi olan var mı?

X
Xman
Misafir
tur başlıyor......

Ekleme: Depresan şu siteni güncelle artık :D karakral 1 saattir ara ara deniyorum ama siten açılmıyor.

0
Onaylı Üye
Üye
tur başlıyor......

Ekleme: Depresan şu siteni güncelle artık :D karakral 1 saattir ara ara deniyorum ama siten açılmıyor.
dns problemı var turktelekomun yurtdışı lokasyonlulara engeline takıldık aşmaya çalışıyoruz open dns girildiğinde siteye ulaşılıyor isteyen dns ile giriş yapabilir ama yapılmazsada canınızı sıkmayın

0
Onaylı Üye
Üye
dns problemı var turktelekomun yurtdışı lokasyonlulara engeline takıldık aşmaya çalışıyoruz open dns girildiğinde siteye ulaşılıyor isteyen dns ile giriş yapabilir ama yapılmazsada canınızı sıkmayın

Dns yaptım açıldı siteniz hocam, yeni logonuz kötü olmuş bence, tam okunmuyor beyaz yazılar.

Onaylı Üye
Üye
xman özel mesajlarını kontrol et adresi değiştirdim ben:D

0
Onaylı Üye
Üye
Mozilla 3 ile dolaşım başladı. :)

Dolaşım tamamlandı...

Geri