Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Google aramaları sonucu buldum siteyi uzun süre inceledim ama bir anlam veremedim... BU site ne işe yarar verdikleri hizmet nedir? Bilen, gören, duyan var mı? www.alexadex.com
Bu site bir tür borsa oyun sitesi... Sitelere alexa daki sıralamalarına göre değer atıyor ve ziyaretçiler sanal olarak burdan sitelere para yatırıyorlar.. Benim bildiğim bu... eğlenceli bir şey yani..
Bu site bir tür borsa oyun sitesi... Sitelere alexa daki sıralamalarına göre değer atıyor ve ziyaretçiler sanal olarak burdan sitelere para yatırıyorlar.. Benim bildiğim bu... eğlenceli bir şey yani..
evet aynen dediğin gibi bir tür strateji oyunu. borsadan şirket hissesi alır gibi sitelerin hisselerinden alıyorsun sanal olarak. sonra sitenin alexa değeri yükselirse sen kazanıyorsun düşerse de kaybediyorsun
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.