İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Algoritma nediR - Neye göre çalışır -blogcu algoritması nedir?acil

Mühendisbey

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ben blogcu.com dan bir blog açtım "newmurla.blogcu.com" yetkili kişilere durumumu belirttim bana ' Bizim sistemimiz otomatik algoritma sistemiyle otomatik olarak içerikleri anasayfada gösteriliyor' denildi.Burda denilen algoritma sistemi nedir ne yapmalıyım kı blogcu.com'un anasayfasında içeriklerim yayınlansın ? Acil :(

serkanulu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
blogcu.com'da açılan subdomain'lerin yani dğer blogların xyz.blogcu.com abc.blogcu.com yada sizin blog sayfanız vs. gibi, blogcu altyapsını kullanarak blog yayını yapan tüm sitelerin paylaştıkları otomatik olarak blogcu.com ana sayfasında gösteriliyor burda bahsettikleri bu, ve "blogcu algoritması" dedikleri de tüm blogların kayıt oldugu kendi database lerindeki, tüm blogların yayımladıgı yazıları alarak ana sayfalarında yayımlamaları, burda bahsettikleri algoritma bu işlemi yapan kod yapısı.

Mühendisbey

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
blogcu.com'da açılan subdomain'lerin yani dğer blogların xyz.blogcu.com abc.blogcu.com yada sizin blog sayfanız vs. gibi, blogcu altyapsını kullanarak blog yayını yapan tüm sitelerin paylaştıkları otomatik olarak blogcu.com ana sayfasında gösteriliyor burda bahsettikleri bu, ve "blogcu algoritması" dedikleri de tüm blogların kayıt oldugu kendi database lerindeki, tüm blogların yayımladıgı yazıları alarak ana sayfalarında yayımlamaları, burda bahsettikleri algoritma bu işlemi yapan kod yapısı.

Tamam ama peki benim o kadar içerik yüklememe rağmen anasayfada neden hjiç gözükmüyor.Başka blogların bütün içerikleri gözüküyorçTeşk.

serkanulu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ana sayfada gösterilen içerikler değişkenlik gösteriyor, benim tahminime göre (yani tamamen kişisel fikrim) ana sayfada gösterilmeden hit alan gönderileri seçiyor olabilirler, sebebi de, insanların ilgi gösterdiği içerik, kendi ana sayfalarını ilgi çekici kılabilir. Bu bir ihtimal, bir diğer ihtimal de, blogların pagerank, trustrank gibi google nazarındaki değerleriyle alakalı olabilir bu da diğer bir ihtimal, son olarak, son gönderilen içeriği alıp ana sayfada gösterilen sitenin daha önceki gönderi sayıları, sonuçta siz uygunsuz içerik te yayımlayabilirsiniz ve bu olduğu gibi ana sayfaya kontrolsüz aktarılsaydı hoş bir durum olmazdı blogcu açısından. Tahminlerim bu yönde.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.