İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Algoritma nediR - Neye göre çalışır -blogcu algoritması nedir?acil

Mühendisbey

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
"newmurla.blogcu.com" yetkili kişilere durumumu belirttim bana ' Bizim sistemimiz otomatik algoritma sistemiyle otomatik olarak içerikleri anasayfada gösteriliyor' denildi.Burda denilen algoritma sistemi nedir ne yapmalıyım kı blogcu.com'un anasayfasında içeriklerim yayınlansın ? Acil
Yardım edecek kimse yok mu ?:(:(

bilgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
171
Algoritma nedir?
Algoritma bir problemin çözümünde izlenecek yol anlamına gelir.

Ne denmiş?
Bizim sistemimiz otomatik algoritma sistemiyle otomatik olarak içerikleri anasayfada gösteriliyor

Yani?
içerikleri belli bir sırada anasayfada gösteren bir sistem

Yapılacak şey nedir?
Bu sıraya girmek, içerik girdiğinde ana sayfada çıkarsın ancak başkası içerik girdiğinde alta düşersin.

Blogcu.com'da extra algoritma değişkeni var mıdır?
Mutlaka vardır. Yoksa spam siteler zilyon tane açılır ve anasayfada yer alma savaşı verirlerdi. Sonra blogcu = spamblog olurdu.

not: Anasayfa'da nasıl çıkarım diye soruyorsan, anasayfada çıkan konuları ve blogları incele

Mühendisbey

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bilgi:Çok teşekkürler çok incelememe rağmen anasayfada içeriklerim çıkmıyor.Hatta anasayfada çıkan içerilklerin aynısını alıntı yapıp yine içerik oluşturuyorum yine olmuyor.Popüler etiketlerden içerik oluşturuyorum yine olmuyor.OFF OFF :( nasıl yapacam bilmiyorum

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.