madalya verdilermi size şimdi? buraya yazmanızdaki amaç nedir anlayamadım şikayet etmek isteyen eder buraya yazmanın alemi ne?
hile yapan site istiyorsanız yazayım size istediğiniz kadar.yaşlı başlı adamlarsınız çocuk çocuk şeyler yapıyorsunuz bunu anlamıyorum ben herkes işine baksa ne güzel olur.
(site ile alakam yok.)
Senin bu söylediğine anlam veremiyorum ve siz bunu savunan bir yazı yazıyorsunuz . buraya yazmanın amacı tür hilebazları teşir etmektir ve başka insanlarında bu HİLEBAZ'ı görünce benimle aynı tepkiyi verip google a şikayet etmesi için ümit etmektir.
Bunun adının ne çocukluk nede başka bir şey olduğunu düşünüyorum . Bu sitenin yaptığı
HİLE dir .
Sizi bu tür bir yazı yazdığınız için kınıyorum.
kardeş şikayet eden kişilerin gerçekten boş insanlar, yapacak iş bulamayıp bu tür ispiyonlarla vakit geçiren insanlar olduğunuzu düşünüyorum. Site ile hiç bir alakam yok. yanlış anlaşılmasın. ama bazı şeylerin farkında değiliz sanırım. siz sanıyorsunuz ki google bunları görmüyor. bal gibi de görüyor.işine geleni banlıyor, işine gelmeyeni ufak bi uyarı ile yola devam ettiriyor. kaldıki buradaki çoğu insan bu yollardan geçti.
trichnosis sanırım biraz aylak bir insansın. sen bu yollardan geçmedinmi. sahibi olduğun siteleri buraya yazma cesareti gösterirsen sevinirim. birini söylemen yeterli zaten. gerisini biz buluruz.
Ayrıca böyle bir düşünce olamaz. neymiş gelirimizi banlıyormuş. bilmem neymiş. yanlış bir düşünce bence. o siteyle hiç bir alakam yok. savunmuyorumda. demek istediğim herkes işine baksın. birbirimizin orasını burasını açıp durmayalım. bazen hepimiz adsense için bazen şeytan oluyoruz. kaldı ki dünya genelinde kurallara uyarak reklam yayınlayan kaç kişi varki tr de olsun. sütten çıkmış akkaşık gibi davranmayalım. bu arkadaşalara "hırsız, dolandırıcı vb." gibi kelimeler kullanarak rencide etmeye hiç birimizin hakkı yok. herkes bu yollardan geçti.
herkesin hilesi hurdası kendinedir.
kaldıki google herşeyin farkında. şikayet etmesi size kalmaz merak etmeyin. sadece misyon olayı.
"herkesin hilesi hurdası kendinedir." ne demek bana biri açıklayabilir mi ?
Sen hile yapanları destekliyormusun? Oh be ne güzel hile yapmışlar mı diyeceksiniz?
ve hilebaz'a neden hilebaz demiyeceğim .bana sen açıklabilirmisin?
yazık valla diyecek şey bulamıyorum.
hile yapanı bir tek tebrik etmediğiniz kalmış.
ayrıca bana söyledğin lafları aynen sana geri iade ediyorum.
ve senin forumda yazdığın mesajlara bakıyordum.
http://forum.iyinet.com/reklam-sati...000-tekili-olan-3-siteme-reklam-aliyorum.html
bu başlığı buldum . Bu başlıkta bu arkadaşımız ve kırmızı rep'i 35000 içerikli marez sitelerine reklam almaya çalışıyor. (ve forum yönetimi tarafından konu kilitlenmiş) . bi bakın isterseniz .
senin derdin kendi marez içerikli web sitelerinin bir gün aynı şeklide banlanmasından korkuyorsun. allah bilir senin bu web sitelerininde de google reklamı var.
allah bilir senin web sitelerinde aynı şekilde hile hurda dolu.
allah seni affetsin . google un senide banlaması yakındır.