Alın size bir şerefsizlik daha

0
Onaylı Üye
Üye
<script language="JavaScript" type="text/javascript">
<!--
function breakout_of_frame()
{

if (top.location != location) {
top.location.href = document.location.href ;
}
}
-->
</script>

0
Onaylı Üye
Üye
SiteRehber.com' Alıntı:
Bunda bi yanlislik goremiyorum.. senin siteni eklediği felan yok. sadece frame aciyor..

Besturk gibi değil olay..

hay aklınla bin yaşa bende tam bunu diyecektim

gerçekten besturk gibi indexlemiyor sadece frame açıyor en uyduruk siteyi açın gene aynısı (uyduruk demekle yeni açılmış siteyi kasdettim)

yani şerefsizlik deyil ve realist TR nin en kaliteli toplistlerden birisidir)

ayrıca ona bakarsanız google da bize haber vermeden sayfamızı indexliyor ve keywordlerimizden reklamları çıkıyor

yani herşeyi abartım şerefsizlik diyip adamlara büyük bir çamur atmayalım LÜTFEN

A
askicin
Misafir
hay aklınla bin yaşa bende tam bunu diyecektim

gerçekten besturk gibi indexlemiyor sadece frame açıyor en uyduruk siteyi açın gene aynısı (uyduruk demekle yeni açılmış siteyi kasdettim)

yani şerefsizlik deyil ve realist TR nin en kaliteli toplistlerden birisidir)

ayrıca ona bakarsanız google da bize haber vermeden sayfamızı indexliyor ve keywordlerimizden reklamları çıkıyor

yani herşeyi abartım şerefsizlik diyip adamlara büyük bir çamur atmayalım LÜTFEN
kesinlikle katılıyorum bi yanlıslıkta görmedim hatta realist e ben sitelerimin hic birini eklemedim ama bunda bi yanlıslık yok birilerini bir sıfatı yakıstırırken iyice düsünmek lazım realist in sahibide bizim gibi webmaster arkadaslar

0
Onaylı Üye
Üye
Sitenize bu kodu ekleyin yeter.

Ben konuyu yeni açılmış sanıyordum ta 2005'den kalmış. Neyse, konuya gelirsek bu kod tam olarak nasıl bir vazife görüyor, bi olumsuz tarafı falan olmasın. Mesela Google'da da Ön bellek dediğimiz zaman Frame şeklinde açılmıyor mu?

1
Onaylı Üye
Üye
googleda önbellek dediğinizde iframe içinde göstermez. sizin html kodlarınızı indexler üst kısma kendi bilgilerini yerleştirir..

o kod da, sayfanın üst çerçevesi olmasın der, yani "bu sayfa çerçeve içinde gösterilmesin" demek..

0
Onaylı Üye
Üye
daghan ve tayfası degil mi bu realist bursalı degil mi ne de olsa :p

0
Onaylı Üye
Üye
Bursa'nin nesi var? Kestane sekeri ve Hacivat Karagoz gayet guzel, banyolari da oyle.

0
Onaylı Üye
Üye
son zamanlarda sıkca rastladıgımız hortlayan konu vakkalarından birisi :)
konu acılıs tarihi : 2005-09-22

0
Onaylı Üye
Üye
hımm valla ekliyecek başka kaliteli sayaç bulamadım benim sitemde realist.gen.tr de şimdi yaptıkları bu olay ne kadar iyi ne kadar kötü ben bişey anlamadım.:)

0
Onaylı Üye
Üye
googleda önbellek dediğinizde iframe içinde göstermez. sizin html kodlarınızı indexler üst kısma kendi bilgilerini yerleştirir..

o kod da, sayfanın üst çerçevesi olmasın der, yani "bu sayfa çerçeve içinde gösterilmesin" demek..

Teşekkürler bu bilgi için, ekledim sitelerime gayet güzel çalışıyor. Bir zararı olmadığını öğrenmek de iyi oldu, gönül rahatlığıyla ekledim (+rep) Saol

0
Onaylı Üye
Üye
REALIST ve DOPDOLU ... yakında GOOGLE da siteniz adıyla aransa dahi bu siteler sizden üstte CIKARSA da bu sozleri soyleyin arkadaslar ... destekleyen arkadaslar ...

Bu siteler sizin bizim emegimiz olan sayfaların meta tag lerini frame uzerinden siteyi acarak kendi sitelerinin parcasıymıs gibi gosteriyorlar ARAMA MOTORLARI INDEXLIYOR. iceriklerimizi de sahiplenmis oluyorlar bir nevi bedavadan site indexletiolar kendi uzerlerinden. GOOGLE da aramalarda ziyaretcilerimizin buyuk kısmıda bu sitelere gidiyor. Girdikleri sayfa da bazen bu topic te gibi oluyor. Bence bu script bu iş tamamen emek hırsızlıgıdır baska bisey değil.

1
Onaylı Üye
Üye
annudora katılıyorum sana. vericekse sade link versinler ?

Geri