arkadaşlar yakın bir tanıdığım için vps arıyorum, istenilen özellikler aşağıda mevcut yurtdışında bir çok vps bulduk ancak türkçe bilen biri her zaman işimize yarar diye buraya konuyu açıyorum, ilgilenenler pm yoluyla iletişime geçerlerse sevinirim.
İşlemci : dual core --> intel veya amd
ram : 512mb
hdd : min. 30gb.
trafik : 100-150gb
ip : min 2 adet
lokasyon : tr ya da almanya
panel : plesk ya da helm
işletim sistemi : windows (php çalıştırılabilir mysql falan kurulu olarak)
NOT: toplamda barındırılacak site adedi 8-10 civarı, herhangi bir hosting hizmeti, radyo yayını irc mirc yayını olmayacak. A d u l t ve w a r e z içerik yok herşey legal. Ve istenilirse yıllık sözleşme yapılabilir. Ayrıca sitelerin son 7-8 aydır harcadığı bw son bi kaç ay tavan yapmasına rağmen ancak 7gb oladu
...100-150 istenme sebebi ise umut 
yukarıdaki özellikler için ayrılan bütçe 30 ytl dir. İlgilenen arkadaşların firma olması gerekmektedir, keza her ay düzenli fatura isteniyor.
İşlemci : dual core --> intel veya amd
ram : 512mb
hdd : min. 30gb.
trafik : 100-150gb
ip : min 2 adet
lokasyon : tr ya da almanya
panel : plesk ya da helm
işletim sistemi : windows (php çalıştırılabilir mysql falan kurulu olarak)
NOT: toplamda barındırılacak site adedi 8-10 civarı, herhangi bir hosting hizmeti, radyo yayını irc mirc yayını olmayacak. A d u l t ve w a r e z içerik yok herşey legal. Ve istenilirse yıllık sözleşme yapılabilir. Ayrıca sitelerin son 7-8 aydır harcadığı bw son bi kaç ay tavan yapmasına rağmen ancak 7gb oladu
yukarıdaki özellikler için ayrılan bütçe 30 ytl dir. İlgilenen arkadaşların firma olması gerekmektedir, keza her ay düzenli fatura isteniyor.