İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

All in Seo - Wordress Etiket sorunu ? yardim

YouDizi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Merhaba Arkadaslar en iyi Etiket nasil yapilir All in Seo Pack´da ve ..

Yeni bir Yazi ekledigimizde .. örnegin ..

Wordpress in Kendi etiketi böyle yapiyorum ..

1vdv.jpg

En önemlisi asagida arkadaslar bu cok lazim buralari en iyi nasil yapmaliyim

Tittle - Aciklama - Keywords

2iqi.jpg

bunlari iyi bilen bir arkadas ariyorum .. deneyimi olan ..

Cünkü Link alacagim bütün yazilari düzeltecegim Siteyi yani temizleyecegim komple ..

buda All in Seo Pack ayari bu sizce en iyi nasil yapilir

4bmb.jpg

birde Kafama takilan bu var bu ne ise yarar onu bos birakmaliyim

Genel ayari

3oio.jpg

arkadaslar deneyimi olan biri olursa sevinirim .. yardim icin para isterseniz sorun olmaz ama .. bunu iyi bilen birisi olursa sevinirim

zubar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
23
all in seo da sadece yukardan ilk üç kısmı doldur. site adı ilk kısım ikinciye site açıklaması üçüncüye site anahtar kelimeleri yaz. ayrıca Enabled kısmını da işaretle .

sonra Use noindex olanlardaki işaretleri kaldır v en alttan ikisine işaret koy.hepsi bu kadar.

ekleme: bunu aktif edince son resim işlevini yitiriyor ne yazarsan yaz etkisiz kalıyor

YouDizi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
all in seo da sadece yukardan ilk üç kısmı doldur. site adı ilk kısım ikinciye site açıklaması üçüncüye site anahtar kelimeleri yaz. ayrıca Enabled kısmını da işaretle .

sonra Use noindex olanlardaki işaretleri kaldır v en alttan ikisine işaret koy.hepsi bu kadar.

ekleme: bunu aktif edince son resim işlevini yitiriyor ne yazarsan yaz etkisiz kalıyor

saol hocam .. birde .. etiket en iyi etiket nasil yapilir hocam kac tane olmali falan ..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.