İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Allah belanı versin Turkcell

wesc

1
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Telefonumda Web bağlantısı var mı, çalışıyor mu diye bakayım dedim.

Google'a iyinet yazdım, gelen sonuca tıkladım ve iyinet'e girdim.

Çalıştığını tespit ettim ve çıktım.

Bu işlemlerin toplam 20 saniyeyi geçmediğine de eminim.

Kaç kontör gitti dersiniz?

Tamı tamına 92!

68 köntörüm vardı ve -24'e düştü.

Oha yahu oha!

İşin kötü yanı ben bunu kontörlü telefonumda yaptım.

Aynı işlemi babamın faturalı telefonunda da yaptım ve yine yaklaşık 20 saniye falan durdum.

Aynı şekilde babamdan da çaldılar.

Babama bu durumu söylemedim.

Faturayı görünce de vicdanım sızlar heralde.

Sömürgeci Turkcell!

alorak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Çok veri mi aktarılıyor ki neden olmuş?? Geçmiş olsun valla. Az kontör değil...

DincerAydogdu

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
29
Kullandığınız data tarifesiyle ilgili olmalı. Yıllardır turkcell gprs kullanıyorum telefonumdan aylık 5tl'den daha fazla faturama yansıdığını görmedim. Müşteri hizmetleriyle bir görüşün isterseniz.

wesc

1
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Toplam 1.6 MB yedi.

Herhangi bir ayarlama yapmadım.
Bir yere üyeliğim falan da yok.

Müşteri hizmetleriyle görüşsem ne olacak ki?
Postalayacaklar işte, yok öyle oldu da böyle oldu da aslında şöyleydi de falan da filanda.

Sağlık olsun.
Üstelik tek kontör bile kendim yememiştim.
100 kontörün 32'sini annem abimle görüşmek için harcamıştı.
Taptaze kontörler gitti.

Ders olsun bana.

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
geçmiş olsun üzücü durum

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
1,6MB için o kadar gitmemesi gerekir. Bence de bir arayın, işin gerçeğini öğrenin derim.

Ben telsim'i istiyorum...
Zamanında ondan üniversitedeyken nokia 6600'ımla bedava filmler, televizyonlar izlerdik.

atay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
37
Bela okuma, döner dolaşır sana geri gelir :p

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
54
benim buna benzer bir şey gelmişti başıma. aylık 100mb kullanımım vardı. telefonumun veri kaydını sıfırlayarak açtım bağlantıyı. 15-20 gün kadar mail başlıklarını ve bazı maillerin kendini çekmek için kullandım. Telefondaki sayaca baktıgımda 60-65 mb bir transfer oldugunu gördüm. Ay sonundan korkusuzca takılırken bir baktımki 78lira sadece internet bağlantısı için gelmiş :D
tel açtım, yangın yaptım, kontrol edin dedim, üst birimlere mailler yolladım traş oldu :p
parayı ödedikten sonra birde mahkeme kağıtlarına para ödememek için kovalamadım peşini.

draga

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Turkcell de kontör var diye turkcellden gireyim dedim internete 5 dakika bağlanmadı vodafone u taktım çat anında işimi hallettim. 5 mb bedava verdi vodafone ayrıca 100 kb 1 kontör tarifeye de ayarladı otomatik saolsun :)

Unyesil

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bu Turkcell gerçekten berbat bir GSM. Bence en ideal Vodafone, alternatifi tabiki Avea...

TaLiP

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
Rexrot cepten internet konusunda avea yı tavsiye ederim günde birkaç saat giriyorum ve çok komik rakamlar yansıyo faturama. Diğer GSM operatorlerine gore karşılaştırmalar yapmıştım ama oranları şu an aklımda değil sonuç olarak aveayı tercih ettim daha ekonumik olduğu için.

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
1.6 mb yemişsen az bile gitmiş. Turkcell cepten internet tarifesinde 35 kb 2 kontördür. Yani 350 kb 20 kontör alınır. Gerisini sen hesapla artık. Anormal bi kontör alışı olmamış.

Cepten iyinete gireceğine googleda iyinet diye aratınca zaten internetin çalıştığını anlardın. Ayrıca internete bağlanıldığında kare içinde E simgesi çıkıyor. (En azından benim 6300da öyle)
Bende geçen sene adsense hesabıma bakmak için girmiştim ve yaklaşık 70 kontörüm 30 saniyelik bir işlem için gitmişti. Eğer interneti kullanacaksan şuan turkcellde aylık 35 kontöre 100mb paket var.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.