İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Alternatif İzmir toplantısı ...

bilgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
171
Öhön öhöömmm...
Genel konularımı bu bölümde açmaya karar verdim, yöneticiler uygun görürse uygun gördükleri kategoriye taşıyabilirler; ne de olsa cıvıtacağım bir yerde.
Efem; şehir hayatından sıkılmış olmam münasebetiyle bu haftasonu, belki daha erkenden apartman yaşantıma bir süre ara vereceğim belki hep öyle gider nasip.
Alternatif bir etkinlik olarak; geleneksel olmaması dileğiyle bilgi'nin eşyalarını taşıma festivali / part1 düzenleyeceğim. Katılımın yüksek olmasını bekliyorum, belki elden ele yolu ile nakliyaat parası ödemem.

Festival 2 bölgede ve arasındaki yollarda düzenlenecektir. 2 bölge arası yürüyüş mesafesi; eski evden yeni eve yarım saat, yeni evden eski eve 15dakikadır.

Net güzargah katılımcı sayısına göre belirlenecektir.

Efendim festival programının ana teması eşyaların bir yerden bir yere sağlam bir şekilde naklidir. Ana tema dışına fazla taşılmamaya özen gösterilmelidir ancak gelecek kişi sayısının fazla olması alternatif etkinliklere gebe kalabilir.

Program aşağıdaki gibidir.
1. kişi sayısı az çok farketmez eşyalar apartmandan törenle veya törensiz olarak, sağlam bir şekilde alınacak
2. eşyalar sağlam bir şekilde taşınacak
3. eşyalar yeni yere yerleştirilecek
(bu etkinlikler bitince istenirse festival sona erdirilebilir)
4. kalan kişi sayısına göre evi pırıl pırıl etme etkinliği düzenlenebilir
5. mevcut etkinliklerde beceriksizler için bahçe çapalama, bahçe çöpü temizleme, bahçe düzenleme etkinliği yapılabilir veya sonraki haftalarda bu etkinlik ağaç budama, çalıları ayıklama, bahçe kenarlarını düzenleme şeklinde düzenlenebilir.
6. Bahçe kapasitesi ayakta 20 adet 525 numaralı otobüs dolusu insan kapastesindedir. Oturarak izin verilmeyecektir. Oturmaya mı gelindi zaten?
7. Çatı üzerinden izmir-körfez manzarası izlenebilir (gerçek bu, 1 katlı gecekondu zaten)
8. Katılımcıların sağlığını düşünmemiz açısından, kendi beğendiği yiyecekleri kendilerinin getirmesini organizatörler olarak uygun gördük. fazla getirin, dolaba atarız, sonra da yeriz.
9. Katılım ücretsizdir ancak nakliyat parası, su, çay parası vermek isteyenler çekilişe ihtiyaç olmaksızın ödeme yapabilirler.

İletişim için PM kullanmayın, aşağıya
1. katılacağım,
2. katılamayacağım ama para, yemek göndereceğim
3. katılacağım ve şöyle bir önerim var
4. katılamayacağım ama para, yemek göndereceğim ve şöyle bir önerim var
şeklinde yazarsanız sevinirim.

Etkinlik günü ve saati net değildir ama yarın genel ilaçlama olacaktır. Perşembe itibariyle tetikte bekleyiniz.
imza: ben, kendim, keyfim ve onun kahyası

xgitarx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
23
izmir hilton'dan manzarayı seyretmeyi tercih ederim bilgi, kolay gelsin:)

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
255
hömm...
katılmayacağım için yardım edemeyeceğim
katılmayacağım için yemek ve para gönderemeyeceğim
katılmayayacağım ve bi önerim yok
katılmayacağım ve ne para ne de yemek göndereceğim ve de bi önerim yok

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
katılmanızı istiyorum ama yardım etmenizi istemiyorum anlıyormusunuz eeeööööğğğ:kızdım:

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
ayın 5.inde izmirdeyim bilgi yanındayım

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
249
Etkinliği link olarak eklemiş dizin siteme ya :D

Uçak bileti mi baksam ne yapsam. Katılıp kek yapmayacağım :D

Başka KEKler yapıyorum bu aralar bu nedenle;

Katılamayacağım ama desteğim hep sizinle. :hihi:

bilgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
171
Festival'e Afrika ilçesinden katılmak isteyen bir grup var.
Eşyaları elden ele böyle taşırız demek istiyorlar.
Grubun lideri makakula atanba tutamba, istenirse bir bu kadar daha kişi toplayabileceğini iletti.
crowd_3.jpg

EnkaZ

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
47
Bööö...
4. katılamayacağım ama para, yemek göndereceğim ve şöyle bir önerim var; Orginizasyon bilgusaya aittese katılıp katılmayacağınızı bir defa düşünün... sonra foruma gelip bilgusadan şikayetçiyiz bütün hesapları bize ödetti, yedi, içti, yattı... diye başlıklar açmayın.

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
bu etkinligi yasaklıyorum .D

EmiR34

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
68
2. katılamayacağım ama para, yemek göndereceğim
Ama para üstünü isterim.

EnkaZ

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
47
Yönetim bu etkinliğin üstünde çok duruyor ve bu etkinliğe katılan kullanıcıların internet polisine ihpar edileceği ve iyinetle ilgilerinin kesileceğini önemle bildirmektedir. :D

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
255
Katılan adamları dövmek için bi grup oluşturucam. :p Bu etkinliğe katılanları dövüyoruz :D

konu bilgiyi dövmekse gerisi teferruattır (gerisi dediğim katılacak üyeler)
aranızda bi tane kızılderili var, onların kabilesi büyüktür, oturan boğa ve kaplan göz size yardım eder. ben kalben orada olacağım, huşuularım sizinle...

bilgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
171
myener_yesil_karincalar.jpg

Bir grup vatansever de yola çıkmış etkinlik için

kaynak: mümtaz yener

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
255
bak bu iyi haber bilgi, bende bi grup yatak sever ile anlaştım, göndeririz yarın

EmiR34

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
68
bak bu iyi haber bilgi, bende bi grup yatak sever ile anlaştım, göndeririz yarın

hımm iki şey daha alalım forumdaki herkez 1 milyon katsın yatak alcaz diye alalım parayı sonra cebe ne dersiniz 5-6 günlük yemeğimizin parası çıkar ?

bilgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
171
Eşya taşıma festivalinden görüntüler...
Yöneticilerin de desteğilye 9,5 milyar insan eşya taşımaya yardıma geldi ve bir o kadarı da katılamadığı için yardım gönderdi.
Hepsine ayrı ayrı teşekkür etmek isterdim ama sadece John adında 1milyon 786 bin 389 kişi vardı, her neyse; işte festivalden bir kaç kare...

tasima-1.jpg

tasima-2.jpg

tasima-3.jpg

tasima-4.jpg

tasima-5.jpg

düzenleme1: ilk resimdeki kişiler 1 adet kürdan taşımışlardır...
düzenleme2: Ütüyü taşıyan grup ise ütüyü sadece 5 metre taşımış, 6.metrede diğer gruba devretmiştir.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5