peki tek bir soru orada neden vaka kapatıldı yazıyor neye istineden nasıl bir cevap verildi paypala
ben cevabını yazayım sen bana tickette iade yapıldığını söylüyorsun hesabı kapatıyorsun ama paypala 15.02.2011 03:36 GMT+02:00 - Satıcı: No problem. Product was delivered without any problems. verdiğin cevap bu yani sorun yok ben ürünü sorunsuz teslim ettim diyorsun ve hala dürüstlükten bahsediyorun
bana attığın iftirayı es geçme herşeyi bir kenara bırak senin bu iftiran bile kişiliğini ortaya koyuyor sen kimsinki kalkıp bana hırsız diyebiliyorsun birkaç kişiyi tespit ettik diyorsun maden tespit ettiniz niye o kişiler hakkında işlem yapılmıyorda bana bana iftira atılıyor, yüzde yüz emin olmadan bir insana hırsız demek nedemektir sen farkında değilsin olmazsında kişilik kapasiten buna müsait değil insan gibi bir özür dileyebilirdiniz ama onuda yapmadınız yapmazsınızda
ben buraya yeni üye olmuşum kimseyle bir tanışıklığım arkadaşlığım samimiyetim yok ben kimimki insanlar burada bana şakcılık yapsınlar insanlar burada yazılanları okuyup öyle yorum yapıyor ve benimle benzer sorunu yaşamış olan bir arkadaş tepkisini dile getirmiş burada başkalarınada hakaret etmeye devam ediyorsun ben kimim kim bana ne için şakcılık yapsın
bu sitede söz yöneticilerde konuyu değerlendirip gerekeni yapmalarını rica ediyorum ama ahirette söz bende iftiranın bedelini orada görüşürüz inşallah.