Sadece ve sadece Yurt dışı Hitine sahip web sitelerinize reklam vermek istiyoruz.
NOT : Lütfen Türkiye hitlerini yazmayınız. %40 yabancı %60 türk hitim var diyen webmasterların mesajları değerlendirilmeyecek. Aradığımız hit Amerika ve Avrupa. mesaj gayet açık.
en az %70-80 yabancı hite sahip ise sitenize görüşelim
Amerika - kanada - Fransa - Avusturya - ve diğer ülkeler tercih nedenidir
Asya ülkelerinin hitleri ile ilgilenmiyoruz.
Adbrite ve diğer reklam networklarını kullanacağız ama öncelik Türk webmasterların olacak. En azından paramız ilk etapta ülkede değerlensin
reklam fiyatlarında " uçmazsanız " uzun dönemli reklam çalışması düşünüyoruz. " uçmak " kelimesi çok açık sanırım. kelime analizi yapmaya gerek duymadım
lütfen :
-web site adresinizi
- reklam alanlarını
- hit trafiğinizi ( ülke ağırlıklı )
- tekil ve çoğul hitinizi
- PR değerinizi
- ve istatistik görebileceğimiz adresinizi
- talep ettiğiniz ücreti
yazınız.
projemiz şu an hazırlanıyor. 10-15 gün içinde ( aksilik olmazsa eğer ) hayata geçireceğiz. şimdiden görüşmek istiyorum ilgili arkadaşlarla. bir değerlendirme ve analiz yapalım beraber.
teşekkürler
NOT 2 : İngilizce ve Yüksek hitli siteler tercih edilecektir.
NOT 3 : Lütfen sadece yukarıdaki mesajın içeriğine uygun olarak cevaplayınız. alakasız PM ler atmayınız. sonra " pm attım neden cevap yazmadın " diye 3-4 pm arka arkaya atanlar var. çok itici oluyor.
NOT : Lütfen Türkiye hitlerini yazmayınız. %40 yabancı %60 türk hitim var diyen webmasterların mesajları değerlendirilmeyecek. Aradığımız hit Amerika ve Avrupa. mesaj gayet açık.
en az %70-80 yabancı hite sahip ise sitenize görüşelim
Amerika - kanada - Fransa - Avusturya - ve diğer ülkeler tercih nedenidir
Asya ülkelerinin hitleri ile ilgilenmiyoruz.
Adbrite ve diğer reklam networklarını kullanacağız ama öncelik Türk webmasterların olacak. En azından paramız ilk etapta ülkede değerlensin
reklam fiyatlarında " uçmazsanız " uzun dönemli reklam çalışması düşünüyoruz. " uçmak " kelimesi çok açık sanırım. kelime analizi yapmaya gerek duymadım
lütfen :
-web site adresinizi
- reklam alanlarını
- hit trafiğinizi ( ülke ağırlıklı )
- tekil ve çoğul hitinizi
- PR değerinizi
- ve istatistik görebileceğimiz adresinizi
- talep ettiğiniz ücreti
yazınız.
projemiz şu an hazırlanıyor. 10-15 gün içinde ( aksilik olmazsa eğer ) hayata geçireceğiz. şimdiden görüşmek istiyorum ilgili arkadaşlarla. bir değerlendirme ve analiz yapalım beraber.
teşekkürler
NOT 2 : İngilizce ve Yüksek hitli siteler tercih edilecektir.
NOT 3 : Lütfen sadece yukarıdaki mesajın içeriğine uygun olarak cevaplayınız. alakasız PM ler atmayınız. sonra " pm attım neden cevap yazmadın " diye 3-4 pm arka arkaya atanlar var. çok itici oluyor.