İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Amerika mı Yoksa Rusya mı

sadace

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Merhaba arkadaşlar,

Ben gelecek 100 yıl adında bir kitap okuyorum.Ülkelerin stratejilerini gelecekte ne konumda olacaklarını anlatan bir kitap.Kitapta bu karşılaştırmalarda yapılıyor.Sizce güç dengelerini karşılaştırırsak hangisi daha iyi bir konumda ve bir savaş çıksa hangisi kazanır.Yani kısacası Rusya ile Abd karşılaştırması yapalım.

Benim fikrime gelirsek;

Her ne kadar bir Abd düşmanı olsamda böyle bir savaş durumda kesinlikle Abd'nin alacağını düşünüyorum.Çünkü Rusya'nın eskiden uydusu konumunda olan ülkerin çoğu şuanda Nato üyesi.Bir tek kardeşlikten Belarus kaldı diyebiliriz.Ayrıca Abd'nin hava kuvvetleri Rus'lardan çok ileride.Ancak Rusya'nın coğrafi avantajı var (tabi savunma konumunda olan Rusya olursa) Ve Amerika'nın ekonomisini unutmamak lazım.Dünya'nın en büyük ekonomisi.Neyse sizinde görüşlerinizi bekliyorum

Saw Design

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Amerika Sovyet Rusya'yı tamamen bitirdi,ben eminimki Amerika'nın gelecek 10 yıla dair bile planları vardır.

sadace

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Amerika Sovyet Rusya'yı tamamen bitirdi,ben eminimki Amerika'nın gelecek 10 yıla dair bile planları vardır.

Hocam ancak şöyle birşeyde var bütün Avrupa ve Amerika Rusya'nın enerjisine bağlı.Amerika kısmide olsa bağlı ancak Avrupa tamamıyla Rusya'dan alıyor enerjiyi.O yüzden Rusya'nın elindede ambargo gibi bir kart var

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5