Yurtdışından ödemelerinizi almanız için (havale/stormpay/paypal) Amerika Birleşik Devletlerinin önde gelen finans kuruluşundan banka hesabı açtırmak ister misiniz?
Hesap Özellikleri:
- Hesabınız $500000 usd ye kadar ve menkul kıymetlerinizin 100% ü SIPC tarafından sigortalanacaktır. (bkz: www.sipc.org )
- Online havale yapabilme imkanı
- Ulusal veya uluslararası havalelerde $25 sabit komisyon
- Pos (merchant account) hesaplarına ve paypal türü hesaplara eklenebilme
- Ücretsiz Platinium Visa Debit Card / Türkiyede kullanılabiliyor
- İlk çek defteri ücretsiz
- Online bono, hisse senedi ve opsiyon satın alabilme imkanı (ABD de işlem görenler)
- 12 ay boyunca hesap işletim ücreti yok
Hesap Açımı için Gerekenler:
- İmzalı pasaport fotokopisi (imza ve pasaport numarası görülür şekilde olmalı)
- Sizin adınıza ve başvuruda belirttiğiniz adrese gelen fatura (elektrik, su gaz tv vs...)
- Yıllık belli bir gelire sahip ve çalışıyor olmanız.
Hesap onay şartları:
- Banka hesabınızı açtıktan sonra size hesap bilgilerinizi ve sitelerini nasıl kullanacağını içeren bir klavuzu özel kargo şirketiyle gönderilmekte (UPS/DHL) . Bu paket elinize ulaştığınızda hesap aktivasyonu için min $1000 usd yatırmanız gerekmekte. Hesabınız onaylandıktan sonra 2 hafta içinde tekrar özel kargoyla banka kartınız ve çek defteriniz size ücretsiz olarak ulaştırılacaktır.
Bizim bu işteki rolümüz:
Biz sadece sizin başvurunuzu yapabilmeniz için rehber görevini üstlenmekteyiz. Başvurunuzda size gerekli olacak başvuru formunu ve ABD içinde yaptığınız işlemleri kayıt altına alacağınız W8-Ben formunu size biz göndereceğiz. Gerekli yerleri doldurup bize gönderdiğiniz takdirde formunuz özel kargo şiketiyle (MNG)ABD ye bankaya gönderilecektir.
Bu hizmetin ücreti ne kadar? :
Formların size kargoyla ulaştırılması, formların doldurulmasına aracılık edilmesi, tamamlanan formların bankaya ulaştırılması gibi ücretler dahil toplam tutar 250 ytl dir. Ücret başvurudan önce alınır.
İlgilenenler bana pm, msn veya mail (*****) yolu ile ulaşabilirler.
Hesap Özellikleri:
- Hesabınız $500000 usd ye kadar ve menkul kıymetlerinizin 100% ü SIPC tarafından sigortalanacaktır. (bkz: www.sipc.org )
- Online havale yapabilme imkanı
- Ulusal veya uluslararası havalelerde $25 sabit komisyon
- Pos (merchant account) hesaplarına ve paypal türü hesaplara eklenebilme
- Ücretsiz Platinium Visa Debit Card / Türkiyede kullanılabiliyor
- İlk çek defteri ücretsiz
- Online bono, hisse senedi ve opsiyon satın alabilme imkanı (ABD de işlem görenler)
- 12 ay boyunca hesap işletim ücreti yok
Hesap Açımı için Gerekenler:
- İmzalı pasaport fotokopisi (imza ve pasaport numarası görülür şekilde olmalı)
- Sizin adınıza ve başvuruda belirttiğiniz adrese gelen fatura (elektrik, su gaz tv vs...)
- Yıllık belli bir gelire sahip ve çalışıyor olmanız.
Hesap onay şartları:
- Banka hesabınızı açtıktan sonra size hesap bilgilerinizi ve sitelerini nasıl kullanacağını içeren bir klavuzu özel kargo şirketiyle gönderilmekte (UPS/DHL) . Bu paket elinize ulaştığınızda hesap aktivasyonu için min $1000 usd yatırmanız gerekmekte. Hesabınız onaylandıktan sonra 2 hafta içinde tekrar özel kargoyla banka kartınız ve çek defteriniz size ücretsiz olarak ulaştırılacaktır.
Bizim bu işteki rolümüz:
Biz sadece sizin başvurunuzu yapabilmeniz için rehber görevini üstlenmekteyiz. Başvurunuzda size gerekli olacak başvuru formunu ve ABD içinde yaptığınız işlemleri kayıt altına alacağınız W8-Ben formunu size biz göndereceğiz. Gerekli yerleri doldurup bize gönderdiğiniz takdirde formunuz özel kargo şiketiyle (MNG)ABD ye bankaya gönderilecektir.
Bu hizmetin ücreti ne kadar? :
Formların size kargoyla ulaştırılması, formların doldurulmasına aracılık edilmesi, tamamlanan formların bankaya ulaştırılması gibi ücretler dahil toplam tutar 250 ytl dir. Ücret başvurudan önce alınır.
İlgilenenler bana pm, msn veya mail (*****) yolu ile ulaşabilirler.