İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Ana Sayfa Yazı Boyutu

anaxagoras

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Arkadaşlar ben css ayarları <td>, <th>, <p>, <li> den forum ana sayfa yazı boyutunu değiştirdim fakat karşısındaki son mesaj panosundaki yazıları boyutu değişmedi Ana sayfada bunun nerden yapabilirim

Y

Yapay

Misafir
Ne demek istediğinizi tam anlayamadım. Biraz daha açık ve resimli anlatır mısınız?

anaxagoras

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
7352.jpg

resim ektedir

Y

Yapay

Misafir
Peki şöyle bir şey denedin mi?
FORUMHOME kısmının altında bulunan 2. ve ya 3. şablondan ..
Biraz bekleyin yazacağım..

Ekleme: Şablonu bulun;
forumhome_forumbit_level2_post

Aşağıdaki kodu bulun;
PHP:
$forum[lastpostinfo]
ve başına <font size="1px"> sonuna da </font> yazın.
1px yazan yer yazı boyutu..

Y

Yapay

Misafir
Sitenizde bana stillere yetkisi olan bir üyelik verir misiniz? özel mesaj ile k.adı şifre atın.

anaxagoras

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
üzgünüm stillere sadece benim erişimim vardır ve prensiplerime aykırıdır Admin paneli asla 2. kişilerle paylaşmıyorum kusura bakmayın bu şekilde yardım verebiliyorsanız olur :)

Y

Yapay

Misafir
Hocam team var mı? msn adresini özel mesaj at.

Ekleme: Şablonu Arayın;
forumhome_lastpostby

Aşağıdaki kodu bulup başına <font size="1px"> sonuna </font> yazın.
1px değeri yazı boyutudur. Bunu değiştirebilirsiniz.
PHP:
<a href="showthread.php?$session[sessionurl]goto=newpost&t=$lastpostinfo[lastthreadid]" style="white-space:nowrap" title="<phrase 1="$lastpostinfo[lastthread]">$vbphrase[go_first_unread_in_thread_x]</phrase>"><strong>$lastpostinfo[trimthread]</strong></a>

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.