İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Ana Sayfadaki Forum Kullanıcıları Sorunu

akifokur

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar forum sitelerinde en altta bulunan istatistikler bölümünde şu anda forumdaki online olanları gösteren bir bölüm var.Benim sitemde de gayet normal çalışıyordu.Ancak şu botların da orada görünebilmesi için değişiklikler yaptım.ve onun dışındada bir kaç değişiklik yaptım.Ancak her ne olduysa anlık istatistikelrde sorun oluştu ve şu an sadece herkez kendini,botları ve misafirleri görebiliyor.işin ilginç yanı aslında üye olanlarda misafirlerin içinde görünüyor.Hemen istatistiğin yanındaki küçük resme tıklayınca açılan online.php sayfasında doğru görünüyor her şey.ancak ana sayfada dediğim gibi.her şeyi eski haline getirdim.eklentileri kaldırıp yükleyerek denedim.forumhome temasını bile sıfırlayıp baktım ancak düzeltemedim.sanıyorum sorun üyeleride misafir olarak göstermesi.Acaip kafama takıldı ne yaptıysam düzeltemiyorum.Yardımcı olursanız çok seviniri.Ayrıca girip kendinizde görebilirsiniz.
www.ebayturka.com
Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim arkadaşlar.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.