İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Anahtar Kelime Aracı Bölümlerini Yorumlama

z08g

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
selam millet :rolleyes:

arkadaşlar, google adwords anahtar kelime aracını, site sahipleride kullanıyordur mutlaka. ben bir resim ekledim, oradaki bölümlere rakamlarda verdim. hani aranızda bu rakamların ve grafiklerin neyi temsil ettiğini bilen arkadaşlarımız vardır diye..

Genel Aylık Aramalar, Yerel Aylık Aramalar, Yerel Arama Eğilimleri

gibi yazılar var.. hangisine daha çok dikkat etmeliyiz, hangisi önemli.. eminim bilgisi tam olmayan bir tek ben değilim, mutlaka ihtiyacı olanlar vardır..

anahtar kelime olarak "iyinet" yazdım, ve bu kelimeler çıktı karşıma..

Line

0
İyinet Üyesi
Reaction score
48
Bildiğim kadarıyla yorum yapayım belki yanlışta olabilir.

Genel aramalar : Sitenin yayın yaptığı dilin temsil ettiği ülke ve diğer ülkelerden yapılan aramalar ( Türkiyeden almanyada vs. )
Yerel aramalar : Sadece Türkiye'de yapılan aramalar.
Yerel arama eğilimler : iyinet git gide artıyormuş mesela yerel aramada.

z08g

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
resime dikkat edersek, 2.sırada bulunan "forumları" kelimesinde yerel aylık aramalar n/a gösteriyor.

kelimemizi seçerken daha çok rekabet ve genel aylık aramalara mı daha çok önem vermeliyiz. burdan böyle bir sonuç çıkarmalı mıyız ? yani bizim için kelime seçerken hangisi daha önemlidir.

Line

0
İyinet Üyesi
Reaction score
48
resime dikkat edersek, 2.sırada bulunan "forumları" kelimesinde yerel aylık aramalar n/a gösteriyor.

kelimemizi seçerken daha çok rekabet ve genel aylık aramalara mı daha çok önem vermeliyiz. burdan böyle bir sonuç çıkarmalı mıyız ? yani bizim için kelime seçerken hangisi daha önemlidir.

Tabiki genel aramalar daha önemlidir.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.