Hocam bize adam akilli kelimelerde bi hareket göstersen, oyun, haber, ask, sevgi,mutluluk, spor, v.s. gibi inanabiliriz ama bos seyler bunlar ya
evet forumtr geçilebilir.benim sitemi forum kelimesinde birinci sıraya getirebilir misin
ya bakinHocam bize adam akilli kelimelerde bi hareket göstersen, oyun, haber, ask, sevgi,mutluluk, spor, v.s. gibi inanabiliriz ama bos seyler bunlar ya
evet forumtr geçilebilir.
türkiyenin en büyük forum sitesi.
bunun aksini iddia eden olamaz..
forumtr bir hata yapmış.bana bu konuda yardım edebilir misin?
spor kelimesinde.
sporix.com geçilir.
diğerlerine bakmadım.
seni önemli olan benim tanımam.Arkadaşım bu konuda sana cevap veren arkadaşların bir kısmı beni tanır..
Şimdi gecenin bir vakti gelmişsin o siteyi birinci yaparım bu siteyi birinci yaparım. Algoritmaları çözdüm falan filan. Bugün yaklaşık 20 site ile reklam için anlaştım. Madem bu kadar kolay çözdün madem bu kadar bu kadar bu iş artık sana göre bak benim sitenin konusu öyle zor bir konu değil yap birinci sırada görelim.
KOSGEB - TUBİTAK - İPARD - AB - CORDİS - EU Grants - Grants.
getir birinci sıraya al paranı ama öyle uçma bu arada...
başka sitenin anahtar kelimelerini çalmaya kalkışırsan.forum kelimesinde 67. sıraya kadar gelmiştim ki bir hile yapayım dedim google amca affetmedi 500. sıralara tekmeleyi verdi dream in istanbul dalga geçiyor muşsun gibi bir halin var verdiğin referanslar sıradan referanslar oyun haber müzik falan filan bunlarda ilk sıralara yüksel görelim şu geçilebilir şu geçilir falan senin teorilerine göre facebook ta geçilir
başka sitenin anahtar kelimelerini çalmaya kalkışırsan.
veya alt sayfalarının başlığını değiştirmeye kalkarsan.
sonucu bu olur.
bu arada facebook'u geçebileceğimi veya geçilebileceğini söylemedim.
facebook geçilemez.
biz sana kelime verelim sen o siteyi ilk sıraya sok, ozaman anlayacağız ne olduğunu
başka sitenin anahtar kelimelerini çalmaya kalkışırsan.
veya alt sayfalarının başlığını değiştirmeye kalkarsan.
sonucu bu olur.
bu arada facebook'u geçebileceğimi veya geçilebileceğini söylemedim.
facebook geçilemez.