Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
anasayfadan tüm alt sayfalara link atmak , adsense kurallarına aykırı mı ? gizli keyword olayına benziyor ama haklı olduğunuzu iddia edebilirsiniz. siz ne düşünüyorsunuz ?
Anasayfandan tüm alt sayfalara link atmak neden yasak olsun ki? Benim sitemde belli kategoriler varsa onlara link veremeyecek miyim yani? Şaşırdım buna. Gizli olmadıktan sonra fikrimce sorun olmaması lazım hiçbir şekilde.
Çok eski zamanlarda Sticks yazmıştı sanırım. Başına böyle bir olay gelmişti. Ancak Google ile görüşmeleri sonrasında haklı çıkmıştı. Ama benim söylediğim olay onunkinden biraz farklı. subdomain yapmış adam mesela. sayfanın en altına da bunları doldurmuş gizli de değil.
Alt sayfalar ile subdomain olayı muhakkak farklıdır, ben de kendi sitelerimde alt sayfalarıma, veya ücretle yaptığı msitelerin alt sayfalarına link veriyorum.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5