Linkler ile lutfen.
Buyur abi
diger linkleride araştırmam lazım ancak buyursun konuşsun. odin in daveti ile geldim diye resmen düşman kesildiler. uyarılar -repler tek yanlı yaklaşımlar.
Linkler ile lutfen.
Buyur abi
diger linkleride araştırmam lazım ancak buyursun konuşsun. odin in daveti ile geldim diye resmen düşman kesildiler. uyarılar -repler tek yanlı yaklaşımlar.
ayak yapma insan ne ederse onu bulur, @iyinet'e gösterdiğin "buyur abi" saygısını bu forumdaki insanlarada gösterse idin kimse sana bıdı bıdı etmezdi, bana bile sözlük ile ilgili bir ton iftira attın çıkartıyım mı bende onları?
sen kimsin de angelo'yu protesto etme hakkını kendinde görüyorsun?
Konuyu açmadım, ben mesajı yazarken konu kapalı değildi, tr.st sonradan kapatmış. Kendisi teyit edebilir, böyle aç kapa artema filan uğraşacak insan değilim. Bilirkişi gibi davranırım, çünkü biliyorum. Türkiye'nin en iyi okullarında yüksek derecelerde okudum. Kendimize de okumadık, bilgilerimizi paylaşmak için de okuduk. Okumadan, dinlemeden ahkam kesenlere karşı olduğumu hep söyledim, altında düşüncemi destekler veri veya yorum vermediğim tek mesajım yoktur. Ama sizin "allah demek burda suç ehe ehe" gibi tek cümlelik provakasyonlarınızdan biraz farklı üslubum olduğu doğru. O yüzden protesto edebilirsin bence. Düşüncenizi desteklemeden salladığınız tartışmalara alışık olduğunuz için farklı geldi galiba.
Senin her konuya yaklaşımın, ve kim olduğun çok açık olarak gözüküyor. Ben 3 seneden fazladır forumdayım, buraya katılımım da belli, daha dün gelmişsin bugün hemen hızlı giriş yaptın. En son Isa'nın emriyle miting filan gibi bir başlık ile kara mizahı da getirdin foruma. Allah ıslah etsin.
Mehmet: Tesadüfen karşılaşmamızdan sen iyi bilirsin, benim o forumda Islam'ı, bilgisiz ve cahilce insanlara karşı nasıl savunduğumu. Arkadaşla karşı düşüncede olanları dinsiz zannediyor. Yaptığı çıkışlarla zaten forumda olmamayı çoktan hak etti, ama hala gelip protesto edebiliyor.
Sanane sanamı hesap verecegim sen kimsin senin burada ettigin lafların haddi hesabı yok. tutmussun kendi forumunda 10 tane adam tetikcilik yaptırıyorsun. iyinet abi derim abicim derim sanane 35 yaşında adama ne diyecem sizin gibi saygısızmıyım!.
iftiramı sözlük mü hırsız dünya google biliyor senin hırsız oldugunu hırsızsın işte kabul et!
Bana bak senden bugune kadar hic birsey olmamis bugunden sonrada olmayacak, millet kervani yukledi yuksek daglari asti sende duz ovada yolunu sapittin dige acisini benden cikarmaya calisma;
Laflarına dikkat et agir kaciyorsun...
sen kimsin?
Nerede ıspatlar, ıspatla yine banlanacaksın?
.......................
Arama yap ispatını göreceksin.
Senmi bu forumda adamların banlanacagına karar veriyorsun? bunu biliyordum zaten bizler hep sizlerle tartışırken banlandık!
kişiselleşiyor bu post , yukarıda şahsıma karşı ispatlanması gereken konular var;
1-Mywewdding ile kan bagınızmı var gönül bagınızmı
2-odin abimi banlattı kendi neden burada?
3-Mywedding in yaptıgı provokeler neler neler açın okuyun tek taraflı tek yanlısınız
ispatlı hepsi. neyin ispatını istiyorsun daha senin yaptıgın haraketden adam atılmadımı? süresiz ban yemedimi sen neden buradasın. ben sana simdi iki laf sokustursam altından kalkamasan sonra bana bişiler yazsan banlansan ben burada kalsam adil olurmu? aranızda ne fark var? kadınmısın? ceaser mı ? wm forumumu? yoksa kim nedir senin buradaki koroyucu melegin kimdir?
ispatsız atılan iftiranın sonunun ban olduğunu en boş adamda bilir.