İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Anket siteleri kara listesi (avoid or black lists)

malibeg

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Selam arkadaşlar, online anket doldurarak para kazanmak isteyenlere bir öneri, dünya genelindeki 900 bin araştırma şirketinden yüzbinlercesi dolandırıcıdır ve bunlar geri bildirimlerle ispatlanmıştır, bir kaç örnek verecek olursak 1-surveyaw, 2-surveyscout 3-surveyetc, 4-memolink, 5-vivasurvey liste uzayıp gidiyor. bu konuda uzman bir anketçi olarak yaptığım araştırmaları kitap haline getirdim, elimde mevcut 1500 online anket web sitesi adresi var bunlardan güvenli olan 250 tanesini kitabıma aldım, ayrıca kitabımda kara liste ve favori listede var. eğer sizinde vaktiniz var ise hem öğrenmek hem eğlenmek hemde kazanmak istiyorum diyorsanız anketör e-kitap tam size göre ve şu an kampanya devam ediyor, anket uzmanı malibeg'in e-kitabı anketör'ü görüp incelemek için buradan bu site satılık, acele edin...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.