İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

(ANKET) Yeni Forum Nasıl?

Yeni haliyle forum nasıl?

• Kullanılan toplam oy
    9
  • Anket kapatılmış .

ShadowSong

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Evet arkadaşlar, kimimiz beğendi yeni forumu, kimimiz olmamış dedi. Henuz tamamlanmadı ama genel hatları ile değerlendirecek olursak sizin fikriniz nedir?

(NOT: Arkadaşlar lütfen bu ankete katılalım, bu değişiklikler bizim için yapılıyor ve acaba yerinde bir değişiklik mi yoksa değil mi bunu ortaya çıkaralım.)

ShadowSong

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Türkçeleştirme çalışmalarına başlamış bulunmaktayız. En geç 1 hafta içerisinde tamamiyle türkçe olacak.

zokkie

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
phpbb'den neden vazgeçtiniz acep?

taa bundan baya önce phpbb'den önce bi forum vardı. o çok karmaşıktı ama o zamanki üyeler çok seçkindi. yani o zamanlar daha ağır bir forumdu ne sorarsanız çok şık cevaplar alıyodunuz.

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
73
phpbb yonetim bolumu oldukca sInIrlI, vb nin yaninda nerdeyse yonetim paneli yok denebilir. Teknik destek de vb de oldukca iyi. Herkese tavsiye ederim.

Sanirim iyinet'in 1 sene kadar yeni uye kabul etmemesi, bu kisilerin aramizdan ayrilmasina neden oldu. Artik moderatorlerimiz de var, zaman icinde forumun veriminin artacagina inaniyorum.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.