İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Anlamadım gitti!

A

Agırbeyin

Misafir
Bu asp yi anlayabildim belki ama serverde görüntülenmesini bir türlü başaramadım server kurup dosyanın adresini adres bara giriyorumbazı asp sayfalarını başarıyla açarken bazılarını açmak iin tıkladığımda dosya indirme diyalogu çıkıyor karşıma.Nedendir anlayamadım.Normalde bütün asp uzantılı dosyalara aynı davranıp indirmeye çalışıyor ama server olunca bazılarını açabiliyor.
Birde XP win98 den ileri bir işletim sistemi ama 98 için PWS var ama XP için yok öyle mi.Bunada akıl erdsirmek yok bana adam akıllı bir serverde önerebilirseniz çok memnun olurum.
Not :şu anda abyss kullanmaya çalışıyorum.(Apache hiçbir işe yaramıyor bir arayüzü bile yok. :twisted:)
Teşekkürler.. :D

A

atroxy

Misafir
ben şimdi söyleyecem bütün sorunların düzelecek

şakaydı tabi...
sorun ne biliyormusun sen ve senin gibilerin ezbere iş yapması aynen turk
eğitim sisteminde olduğu gibi birileri sana söyle yap böyle yap diyecek sonra işler yoluna girecek taki bir diğer hata mesajı alana kadar
önce araştırmayı öğren bence
microsoftun ürünlerini gene microsoft ürünleri ile kullanmayı dene bence gerekmedikçe yan ürünler kullanma mesela xp ile iis5 gibi
önce araştır öğren biz(ben+bu forumda herkimse) takıldığın yerde yardım ederiz.

[ Admin : Lutfen kisisel tartismalara yol acici mesajlar yazmayiniz, bu tur mesajlarinizi ilgili kisinin email adresine iletiniz. ]

A

Agırbeyin

Misafir
Sorun bendeğil sen ve senin gibiler burada takılmmış olmam gerçek manada bir takılma. asp ile ilgili bir sürü site öğretici yazı ve dergi okudum ve iki kitabında en azından başlangıç konularını bitirdim ve bu soruyu buna rağmen soruyorum.Bildiğim asp için yeterli ama bu sorunu aşamadan hiçbirşey yapamıyorum tabiii.
Sen ukala eğer soruya cevap yazmayacaksan aptalca şeylerle meşgul etme yok eğitim sistemi yok bilmem ne senin eğitiminde neymişki biz burada birsürü sorunla uğraşalım bir de adamın birisi beni ezbercilikle bilmem neyle suçlasın !
-Babanda mı formlara yazı yazardı!

Fesupanallah!!!

[ Admin : Lutfen kisisel tartismalara girmeyiniz, bu tur mesajlari gozardi ediniz. ]

H

H.Ibrahim

Misafir
Makina'na PWS'yi tam olarak kurduğundan emin. Ol.
Windows XP'de Cd'de PWS yok. Eğer Asp ile çalışmak istiyorsan Windows 2000 kurmanı tafsiye ederim

L

levocan

Misafir
gerci soruyu soralı bayagı bir süre olmuş belki cevabı bulmussundur
ama ben foruma yeni yeni katıldıgım için yinede cevap yazayım dedim.

PWS makinanda varki bazı asp dosyalarını acabiliyorsun...
Senin sorunun surada .Cunku ben de aynı sorunla karsılasmıstım.
bazı yaptıgın html dosyalarından asp dosyalarına link veriyorsun ve bu link verdiğin htm dosyasını uzerine tıklayarak acıyorsun ve oradaki linke tıklayarak asp dosyasını cagırmaya kalktıgında bu sorun ortaya cıkar.
Bunun için html dosyasınıda http://localhost/deneme.html olarak goruntule oradan asp sayfasının linkine tıkla sorun olmayacaktır.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.