İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Anlamlar.Net komple sitesi ile beraber 'SATILIK'

alanadi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
* Domain Adı : Anlamlar.Net
* Bitiş Tarihi : 17-02-2009
* Registar : İsimtescil.NET
* Transfer Ücreti : İsimtescil.NET Adresine ücretsiz
* Kategori, sitenin içeriği nedir: Rüya - Rüya Tabir v.s.
* Kategori, istenirse başka ne olabilir : Sözlük - İsim Anlamlar'ı v.s.
* Hosting dahil midir: 250 mb Evet
* Başlangıç fiyat: 25.00
* Minumum artış: 5.00
* Bitiş Tarihi : Son teklifden (2 gün) 48 saat sonra.
* Hemen Al : 50.00
* İletişim : [email protected]
* Ödeme : İşbankası, Ptt v.s Size nasıl uygunsa o şekilde Gönderebilirsiniz ...

Özel Notlar :

Domain (Alan Adı) 'nın .com ve .org uzantıları doludur . Geleceği çok parlak olan bir domain. Ayrıca şuanda full seolu bir rüya tabir scripti üzerinde kurulu. Ben backlink için pek uğraşmadım, zaten vakit bulamadığımdan dolayı satmayı düşünüyorum. İstenen ücret Domain'e isteniyor Script tamamen ücretsizdir . Domain ile birlikte scripti ve içindeki tüm rüya tabir çalışmalarını da hediye olarak veriyorum.

Full Seo’lu (PHP) Rüya Tabir Script’i Özellikleri ;
Admin Panel Özellikleri ;

1-) Rüya ekleyip , silebilir veya düzenleyebilirsiniz
2-) Harf Sayfaları oluşturabilir , istediğiniz sayfanın ismini siz belirliyebilirsiniz
3-) Yorumları okuyabilir isterseniz onay verip başkalarınında okumalarını sağlayabilirsiniz
4-) Linkler oluşturup , Dostlarınızla link değişimi yapabilir backlinklerinizi artırabilirsiniz
5-) Üst Bölüme Adsense veya reklam koyabilir ücretli veya ücretsiz size kalmış kategoriler ekleyebilir silebilirsiniz .
NOT : 5 'inci maddeyi ftp üzerinden yapabilirsiniz

Kısaca Site üzerinde gördüğünüz çoğu yeri ftp’ye bağlanmadan hemen Admin panel’inden düzenleyebilirsiniz .

ALAN ARKADAŞ'A ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN DİLEKLERİMİ SUNMAK İSTİYORUM

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.