İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

anlamsızlık..

favorites

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
html sayfaları içerikli bir " satış mesajım " tr.st tarafından karantinaya alınmıştır + aynı içerikte bir satış mesajı hala yayındadır.
buna anlam veremedim.

benim satışa sunduğum paket, yüzlerce web sitesinde ve forumda satılmaktadır. tüm makalelerde yazar isim - mail ve adresleri mevcuttu.

ve yine +

madem öyle diyorsun tr.st : forumda yüzlerce " DB satışı" var. neden sadece benim mesajım engellendi?buna bir açıklama beklyorum ivedi şekilde..

şarkı sözü db si, program db si, domates db si, salatalık db si..her türlü db satışı yapılmakta..yabancı şarkı sözleri, yabancı içerikler tonla..

anlam veremedim bu tutumuna..

favorites

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
db filan değil benim sunduğum içerik. html sayfaları. internetten derlenen makaleler sadece
ve her makalenin altında yazarın adı - mail adresi - web sitesi tüm bilgileri mevcut.

umarım iyinetadmin bu konuda objektif bir bakış açısı yakalayacaktır.

neden sadece benim mesajım onu anlamadım. kişisel bir takıntısımı var diyeceğim ama kendisini tanımıyorum. onlarca aykırı satış mesajı varken neden sadece ben..

pm attım kendisine ama dönmedi..

keyfinebak.com

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
döner döner muhakkak vardır bi sebebi ama öfkelenme boşuna ne demiş atalarımız öfkeyle kalkan zararla oturur... bekle accık daha bi açıklama yapar zaten... yapmasada bunu yadırgamamalısın sonuç itibariyle yetki verilmiş o kişiyede ve silmesi gerekiyorsada silmiştir o yüzden boşver... neyse herşeye maydanoz olmimm ben hadi hayırlı geceler...

favorites

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2

tetal

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
bu o içeriği satan yerin örnek içerik sitesi:
http://www.ecalogic.com/holiday/

buda senin verdiğin örnek:
http://www.ercinlojistik.com/holiday/Index.html

konuyu merak edenler buradan karşılaştırma yapabilir.

ana satıcının adresi: http://www.zee-sales.com/products/description/150_adsense_websites.htm

marez dağıtım bilindiği üzere forumlarımızda yasak. bu senin yaptığında mareze giriyor. başkasının emeğini satmaya çalışıyorsun izinsiz olarak.

verdiğin örneklerdede satılan ürünlerin asıl kaynaklarını tespit edebiliyorsan gerekeni zaten yaparız.

favorites

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
bu verdiğin site adresini ilk kez duyduğumu mesajımda da belirttim.
bunlar klasik internet makaleleridir. derleme kaynaklardır. altlarında yazar isimleri mevcuttur. hala anlamak istemiyorsun bunu. ve buna benzer onlarca mesaj olduğu halde, neden sadece " benim" mesajıma taktığını açıklarsan, konu daha çabuk netleşir..

favorites

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
neyse..iyinetadmin mantıklı bir açıklama pm ledi..kendisine hak veriyorum.

bu tür kaynakların, türk webmasterlarına adsense programı dahilinde zarar görebileceğini belirtti. Herkes aynı içeriği hazırlarsa, türk webmasterları açısından iyi olmaz.biraz düşününce kendisine hak veriyorum. teşekkür ediyorum.

tr.st..sende biraz sal kendini istersen..insanlar konuşa konuşa...aklında olsun.

konu kapanmıştır..

teşekkürler

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
favorites, tr.st buradaki hassas modlardan biridir. Konuyu silmeden önce 2 kere düşünüp ve araştırdığından eminim. 114 adt. script ve adsense kodları olunca marez ihtimal hemen düşünülüyor. Bu gayet doğal. Bizimde hatalarımız olacağı gibi sizinde iyi niyetli olsanız bile haksız olabileceğinizi unutmayın.

İyi çalışmalar..

favorites

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
sevgili trextra, herkes hata yapabilir veya bazı süreçlerde sağlıklı düşünemeyebilir. iyinetadmin açıklama yaptı ve çok mantıklı geldi bana ve kabul ettim.
ancak benim veryansın ettiğim konu : aynı başlıkta, aynı içerikte satışa sunulan mesajlar varken neden sadece ben..onda takıldım.
satış bölümüne bakarsan 190 adsense sayfası vs..gibi içerikteki mesaj/mesjaları görebilirsin.

neyse bu konu uzamasın daha fazla.

herkese kolay gelsin

F

fatihhk

Misafir
Öncelikle şunu belirteyim favorites le hiçbir alıp veremediğim yok.
Doğru onun mesajını gördükten sonra geldi benimde aklıma elimdekileri satışa çıkartmak.

Fakat şimdi şunu söylemek istiyorum.Sanırım iyinetadmin bu gibi içeriklerin Türk webmasterlara zarar vereceği yönünde bir mesaj yollamış favorites arkadaşımıza.

Peki bu içerik ücretli olarak satılınca zararlı oluyorda,ücretsiz dağıtılınca zarar vermiyormu?

tr.st adlı "hassas" olduğu belirtilen moderatör arkadaşımızda bu tür içeriklerden sağlayan bir siteyi yazmış.
Moderatorlerin verdikleri adresler (hemde amacı açıkça google geliri elde ettirmek olduğu anlaşılan bir site,zira google id mizi de istiyor.) marez olmuyormu?

Son olarak şunu söylemek istiyorum.Benim sattığım dosyalarda hiçbir kimsenin ne database i ne kendi yazdığı bir scripti yer almaktadır.

Dosyaların yanında verilen bonus içeriğin reseller hakları dosyalarla birlikte yer almaktadır.
Bu mesajımda da belirtilmiştir.
Neden hiç birşey söylenmeden mesajım silindi?
Geçerli bir açıklamanız varsa mutlaka saygı gösteririm,ama bu nadide platformda olaylara daha pozitif ve objektif yaklaşılması gerekmezmi bunuda merak ediyorum.

Saygılarımla...

zokkie

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
tr.st yapmışsa bir bildiği vardır mutlaka,

arkadayız tr.st :D

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.